МЕНЮ
Количка

Liquid L-Carnitine Shot 3000

Liquid L-Carnitine Shot 3000
Liquid L-Carnitine Shot 3000
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Liquid L-Carnitine Shot 3000, 25 мл
3.49 лв.
без ДДС: 3.49 лв.
Купи

Аминокиселината L-карнитин е един от най-основните компоненти, до които спортистите в различни дисциплини прибягват, за да постигнат по-добър ефект, в рамките на своите тренировки. Това е така, тъй като тя е ключов компонент в метаболизма на мазнините и от там – в превръщането им в енергия.

Нейната основна роля е да превърне мазнините в предпочитаните източници на енергия за организма, така че той да започне да се снабдява с нея чрез изгарянето им. Тази съществена полза от употребата на L-карнитин е причината добавките, съдържащи активното вещество да са толкова широко разпространени. На приема на аминокиселината се доверяват повечето (да не кажем всички) активни хора, които държат да бъдат във възможно най-добрата своя форма.

L-карнитин в удобна форма и лесна за употреба формула

Безспорно най-лесният начин за снабдяване с L-карнитин е, когато достъпът до него се предоставя под формата на продукт в течно състояние. Затова Dorian Yates Nutrition Liquid L-Carnitine Shot 3000 [25 мл] Ви предлага точно това – мощните ползи на L-карнитин в максимално най-усвоимата от организма течна форма.

Продуктът съдържа, освен L-карнитин и L-карнитин L-тартарат, който е по-ефикасен и се абсорбира по-скоростно от обикновената му форма. В състава му също участват Витамин С и Витамини В5 и В6.

Съдържащият се в хранителната добавка на Dorian Yates Витамин С е мощен антиоксидант, който подпомага имунната система. Също така той помага за усилване защитната система на кожата и подкрепя естествената продукция на L-карнитин в тялото. Витаминът има ключова роля и за изграждането на по-добра издръжливост на организма.

Workout.bg – следваме Вашите предпочитания в света на спорта

Ние в Workout.bg се вслушваме в желанията на нашите клиенти и се стремим да се снабдим с висококачествени продукти, които да отговорят на Вашите стандарти, очаквания и да осигурят Вашия ежедневен успех.

Други
Хром 19,2 МГР
Информация за продукта
Разфасовка 25 МЛ
Производител DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)
Дозировка
Една доза 25 МЛ
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Л-Карнитин
Л-Карнитин 3000 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър