МЕНЮ
Количка

BlackBombs / Thermogenic Fat Burner

BlackBombs / Thermogenic Fat Burner
BlackBombs / Thermogenic Fat Burner
  • Наличност: В наличност
  • Модел: BlackBombs / Thermogenic Fat Burner, 60 таблетки
59.95 лв.
без ДДС: 59.95 лв.
Купи

Има ли безотказно средство за отслабване или всичко се корени в добрия хранителен режим и ежедневно движение? Колкото и гръмки реклами да ни заливат отвсякъде, всички знаем, че вълшебно стопяване на мазнините само с 1 продукт и без никакво усилие е по-скоро невъзможно и такива обещания са силно преувеличени.

Ние в Workout.bg знаем, че поддържането на здравословни килограми и количество подкожни мазнини е важно не само за активните спортисти, но и за всеки уважаващ здравето си субект. Ние се насочваме към тези от Вас, които са достатъчно решени и мотивирани да започнат нов живот или да подобрят сегашния такъв.

За приближаване на заветната цел – перфектна форма, е необходимо да се практикува балансирана диета, съчетана с чести тренировки. Най-добър приятел на този гарантиран подход за справяне с излишните мазнини и създаване на чиста мускулатура са термогенните фет бърнър.

Термогенен фет бърнър с висока ефективност и ниска цена

Представяме Ви Dorian Yates Nutrition BlackBombs / Thermogenic Fat Burner [60 Таблетки, 60 Дози], който ще стане любимият Ви фет бърнър в борбата за изчистване на ненужните мазнини и натрупване на мускули. Продуктът съдържа голямо количество съединения, които насърчават термогенезата, вследствие на което мастните натрупвания да бъдат превърнати в полезна енергия.

Основни предимства на фет бърнъра на Dorian Yates

Ако търсите следващо ниво решение за пълното разрушаване на мазнините „черните бомби“ са перфектният избор за Вас. Те съдържат едни от най-силните термогенни и стимулиращи съставки, които могат да бъдат събрани в един фет бърнър и са идеални за всеки, който иска нещо повече от традиционната фет бърнър комбинация кофеин + зелен чай.

Фет бърнъра на Dorian Yates съдържа най-мощните съставки за изгаряне на мазнини, които науката е изследвала. Тези съединения безмилостно разграждат мастните клетки, при което освободената енергия снабдява с необходимото гориво кръвните потоци.

Не се примирявайте с още един ден, в който не правите нищо, за да се отървете от досадните мазнини! Ние от Workout.bg ще се радваме да бъдем част от Вашето приключение, снабдявайки Ви с безвредни, качествени и ефективни добавки.

Други
Хром 100 МГ
Информация за продукта
Разфасовка 60 таблетки
Производител DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)
Дозировка
Една доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър