МЕНЮ
Количка

Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultimate Matrix

Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultimate Matrix
Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultimate Matrix
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Slender/Cellulite & Fat Burner/Ultimate Matrix, 450 грама
69.95 лв.
без ДДС: 69.95 лв.
Купи

Проблемът с излишните мазнини не обхваща само хората с наднормено тегло. С такива могат да се „похвалят“ и хора, които на пръв поглед изглеждат в завидна форма и водят активен начин на живот. В много от случаите ръка за ръка с излишните мазнини върви и целулитът. Несъмнено женското съсловие е предразположено към образуването на неприятния целулит, но и немалко мъже се оплакват от същия проблем.

Ако желаете, заедно с тренировките Ви за елиминиране на мазнините и изграждане на чиста мускулатура да получите бонус - отърваване и от целулита, следващият продукт може би е най-подходящият за Вашия случай.

Фет бърнър, таргетиращ елиминирането на целулита

Стигне ли се до пребаряне на мазнини и влизане в стройна форма, фет бърнърите са основните ни спътници. В Workout.bg сме наясно, че комбинирането на повече ефекти в един продукт е по-изгоден за потребителя вариант и именно затова включихме в асортимента ни и Dorian Yates Nutrition Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultimate Matrix [450 грама, 30 Дози].

Основните съставки на продукта, които водят до неговото изгарящо мазнините действие са: L-тирозин, хитозан, кофеин, цинк, растителни екстракти от зелено кафе, женшен, черен пипер, пипер кайен и др.

В съдържанието на продукта влизат и:

  • Различни видове витамини, фибри, хранителни вещества;
  • Колаген, хиалуронова киселина, бромелаин, като част от блендата, стопираща образуването на целулит;
  • L-карнитин – аминокиселината, която е сред най-използваните съставки за предоставяне на отслабващ ефект и изчистване на мускулната маса;
  • Метилсулфонилметан, който е едно от хранителните вещества, поддържащи тялото младо и жизнено.
  • В Workout.bg ще намерите точните продукти, които ще Ви доближат до желаните килограми и форми. Поставили сме си за цел да сме от максимална полза на нашите клиенти, така Ви насърчаваме да се свържете с нас, посредством мейл или телефон, за да Ви помогнем в пътя към мечтаното тяло.

Информация за продукта
Разфасовка 450 Г
Производител DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)
Дозировка
Една доза 15 Г
Дози в опаковка 30 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Минерали
Калций 281 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър