МЕНЮ
Количка

Dorian Yates Nutrition Liquid L-Carnitine Shot

Dorian Yates Nutrition Liquid L-Carnitine Shot
Dorian Yates Nutrition Liquid L-Carnitine Shot
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Liquid L-Carnitine Shot 3000
3.49 лв.
без ДДС: 3.49 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Всички искаме тяло като шедьовъра „Давид“ на Микеланджело. За да постигнем това изящество, обаче не е нужно да бъдем гении в скулптурата. Тежките тренировки, на които сме готови да се отдадем, и лишенията от удоволствието, което любимата храна ни дава, са нашите чук и длето.

А тялото е мраморът, материалът, който с фини движения ще преобразим в нашия магнум опус. Понякога, обаче се случва така, че не всичко зависи от нас, не е под наш контрол.

Л-карнитинът е идеалният начин да изгорите мазнините, които са препятствие пред достигането на желаното! От Workout.bg ви разбираме и искаме да ви дадем най-доброто, а Л-карнитинът Dorian Yates Nutrition Liquid L-Carnitine Shot 3000 може да се окаже подходящата опция за вас.

Как Dorian Yates Nutrition Liquid L-Carnitine Shot 3000 допринася за вашите тренировки

Няма как да имаме аполонски коремни мускули, без преди това да сме свалили мазнините. Те са като завеса, която ни пречи да разгърнем пълния си потенциал и да покажем на себе си и другите на какво е способен несломимият ни дух.

Светът на хранителните добавки е необятен. Сред голямото количество продукти човек трудно може да открие това, което му е нужно.

Това не значи обаче, че то не съществува. Нашият онлайн магазин поддържа висок стандарт и предлага най-качествените продукти на максимално ниска цена.

Екипът на Workout.bg ще отговори на вашите стандарти

Сигурни сме, че при нас ще успеете да намерите висококачествените продукти, които да ви удовлетворят. Промоциите, които регулярно правим, и ниските цени са причините ние да сме убедени, че ще получим вашето доверие.

Екипът на Workout.bg ви очаква!

Информация за продукта
Разфасовка 25 МЛ
Производител DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)
Дозировка
Една доза 25 МЛ
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Л-Карнитин
Л-Карнитин 3000 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър