МЕНЮ
Кошница
All American EFX Karbolyn / Fuel
All American EFX Karbolyn / Fuel
All American EFX Karbolyn / Fuel
All American EFX Karbolyn / Fuel

All American EFX Karbolyn / Fuel

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Karbolyn / Fuel 2000 Г
 • Добавен на: 2023-05-22
 • SKU: 737190002032
134.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

All American EFX Karbolyn / Fuel [2000 грама, 37 Дози] е хранителна добавка, която представлява изключително мощен източник на енергия за трениращите спортисти и за хората водещи активен начин на живот.

Какво отличава All American EFX Karbolyn / Fuel [2000 грама, 37 Дози] от всички други продукти

Тайната на изключителната ефективност на All American EFX Karbolyn / Fuel [2000 грама, 37 Дози] е уникалната формула на продукта, която е създадена с цел да осигури бързо и ефективно необходимото гориво за тренировките и физическите натоварвания.

Съставката, която отличава хранителната добавка All American EFX Karbolyn / Fuel от всякакви другите подобни продукти от този сорт, е патентованата формула на Karbolyn®.

Karbolyn® е въглехидрат от най-високо качество, който се разгражда по-бързо от обикновените въглехидрати и осигурява изключително интензивен и продължителен във времето енергиен поток.

Това е от съществено значение за подпомагане на поддържането на определена тренировъчната интензивност и за да се постигне забележимо увеличаване на издръжливостта.

Кое прави съставката Karbolyn® толкова ефикасна

Един от ключовите фактори, които правят Karbolyn® толкова ефективен, е неговата способност да преминава бързо през стомашно-чревния тракт, без да причинява неприятности като подуване или усещане за тежест.

Лекотата, с която този продукт преминава през стомаха означава, че енергията от Karbolyn® може бързо да достигне до мускулите ви, осигурявайки им необходимото гориво за постигане на оптимална производителност.

All American EFX Karbolyn / Fuel помага за възстановяването

All American EFX Karbolyn / Fuel не само предоставя бързо необходимото количество енергия, но също така подпомага възстановяването след тренировка.

Важно е да се отбележи, че тренировките изразходват гликогена (това са запасите от въглехидрати в мускулите), и възстановяването на тези запаси е от съществено значение за оптимална регенерация и мускулно възстановяване.

All American EFX Karbolyn / Fuel е създаден именно с цел да помогне на мускулите да се възстановят по-бързо, като осигурява бърз и лесно усвоим източник на гликоген.

От къде да купим All American EFX Karbolyn / Fuel

Когато купувате продукти като All American EFX Karbolyn / Fuel, трябва да подбирате внимателно от кой магазин поръчвате продукта, тъй като е важно да се спрете на надежден и реномиран търговец.

Трябва да пазарувате единствено от търговци, които могат да гарантират качеството и произхода на продуктите, както е в случая с Workout.bg. Но изборът на този магазин има и други предимства.

Едно от тях е, че в Workout.bg можете да се консултирате без никакъв ангажимент за покупка с експерти по хранителните добавки, които могат да ви кажат дали това е най-добрият продукт за вас и как точно да го приемате.

Холестерол
Холестерол 0 Г
Информация за продукта
Разфасовка 2000 Г
Производител All American EFX
Дозировка
Една доза 53.5 Г
Дози в опаковка 37 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози дневно
Хранителни стойности
Калории 200
Белтъчини
Протеин 0 Г
Въглехидрати
Въглехидрати 50 Г
От които захари 0 Г
Мазнини
Мазнини 0 Г
От които наситени 0 Г
Минерали
Натрий 0 Г

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - преди тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

 • Бързо усвояване: Карболинът е проектиран да се усвоява бързо от тялото, което позволява моментално освобождаване на енергия.
 • Продължителна енергия: Въпреки бързото усвояване, енергията от Карболинът се освобождава равномерно в продължение на няколко часа.
 • Подпомага възстановяването: Този продукт може да помогне на тялото да се възстанови по-бързо след тренировка, като бързо доставя нужните въглехидрати до мускулите.
 • Увеличава издръжливостта: Карболинът може да помогне на спортистите да подобрят своята издръжливост и производителност чрез осигуряване на стабилен източник на енергия.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.