МЕНЮ
Количка

BSN True Mass All-in-One Gainer

BSN True Mass All-in-One Gainer
Ново
BSN True Mass All-in-One Gainer
  • Наличност: В наличност
  • Модел: True Mass All-in-One Gainer 4200 грама
140.00 лв.
без ДДС: 140.00 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Със сигурност сте попадали на образователни видеоклипове, които ви убеждават, че след определен срок от време ще постигнете големи резултати. Авторите на тези клипове използват себе си като живо доказателство, показват снимки преди и след.

Мотивирани сте да започнете с тренировките и да осъществите това, което искате. Привидно всичко е както трябва, правите упражненията коректно, не бързате, припомняте си всички съвети на приятелите, които са фитнес манияци.

И въпреки всичко едно парче от пъзела липсва. Знаете, че всичко друго е наред – няма причина резултатите да не идват. Това не значи, че наставленията са били погрешни.

В такива случаи се сещате, че вероятно има нещо, което да разреши вашия проблем. И предполагате правилно – нуждаете се от гейнър, тъй като не успявате да набавите нужните калории.

Вие сте свършили основната работа. Ние от Workout.bg единствено ви насочваме BSN True Mass All-in-One Gainer е това, което ви трябва.

Как BSN True Mass All-in-One Gainer ще ви помогне

Отговорът се съдържа в името. BSN True Mass All-in-One Gainer съдържа всичко, което ви е необходимо, за да използвате пълния капацитет на силите си. Комбинацията от въглехидрати и протеин ще ви помогне да постигнете желаните резултати.

Workout.bg – можете да разчитате на нас

Разочароващо е да търсиш решение на проблем и така наречените „специалисти“ да не успяват да ти помогнат. Ние от Workout.bg обаче сме сигурни, че ще останете доволни както от широката палитра продукти, които предлагаме, така и от нашата отзивчивост.

Вашите очаквания отговарят на нашите стандарти!

Информация за продукта
Разфасовка 4200 ГР
Производител BSN
Дозировка
Една доза 2 мерителни лъжици (314 Г)
Дози в опаковка 15
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Белтъчини
Протеин 50 Г
Въглехидрати
Въглехидрати 222 Г
От които захари 16 Г
Мазнини
Мазнини 16 Г
От които наситени 5 Г
Минерали
Калций 40%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър