МЕНЮ
Количка

Nitrix 2.0

Nitrix 2.0
Nitrix 2.0
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Nitrix 2.0 180 таблетки
115.00 лв.
без ДДС: 115.00 лв.
Купи

Искате ли да максимизирате своята тренировка дори преди още да сте прекрачили прага на любимата Ви фитнес зала? Интересувате ли се от тайната, криеща се зад масивно напомпаните мускули на Вашия fitness buddy?

Съществуват добавки, които са създадени точно за тази цел – да Ви снабдят с енергията, необходима за хитова тренировка, да подсилят възстановителния процес след нея и да Ви напомпат здраво. Ако досега не сте чували за предтренировъчните добавки, известни още ако азотни бустери, време е да опознаете новото си оръжие.

Предлагаме на Вашето внимание продукт, който ще бъде мощният Ви помощник за по-ефективни тренировки и по-високи резултати, а ако вече сте се снабдили с друг азотен бустер – ще го замени с превъзходство.

Подобрена формула на азотния бустер на BSN

Bio-Engineered Supplements and Nutrition (BSN) продължава да избутва границите на иновативността и циментира своето достойно място в тежката категория на индустрията за спортни добавки. С Nitrix 2.0 те предлагат на потребителя усъвършенствана формула, която да помогне за мощния пърформанс във фитнес залата.

BSN Nitrix 2.0 [180 Таблетки, 60 Дози] представлява концентриран прекурсор на азотен оксид, който е проектиран да увеличи напомпването и издръжливостта и да улесни възстановяването. С него ще може да се наслаждавате на всеки момент във фитнеса, на корта или спортното поле.

С мощни ингредиенти като креатин и L-цитрулин, Nitrix 2.0 ще подобри производителността на твоите редовни тренировки и ще те направи цар във фитнеса.

Продуктът представлява сериозен висококонцентриран суплемент, затова е добре да се консултирате със специалист, ако комплекта Ви от добавки е немалък, за да може да си осигурите най-здравословните и ефективни резултати.

Workout.bg ще накара всички в залата да зяпат Вас

В Workout.bg ще намерите най-подходящите помощници за подобряване на Вашия фитнес пърформанс и ще накарате околните скришно да се състезават именно с Вас. Вие бъдете тяхното мерило, а ние ще продължим да Ви подкрепяме с най-доброто.

Информация за продукта
Разфасовка 180 таблетки
Производител BSN
Дозировка
Една доза 3 таблетки
Дози в опаковка 60 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър