МЕНЮ
Количка

NO Xplode / NEW 2021

NO Xplode / NEW 2021
NO Xplode / NEW 2021
  • Наличност: В наличност
  • Модел: NO Xplode / NEW 2021, 390 грама
70.00 лв.
без ДДС: 70.00 лв.

Опции

Купи

Предтренировъчните бустери са известни с това, че снабдяват тялото с бууст на енергия и го обогатяват със завидна издръжливост. Те се използват от атлети, които са твърдо решени да постигнат максимални нива на натоварване, увеличаване на ефективната продължителност на тренировките и подобряване на резултатите отново и отново. Workout.bg е предназначен точно за такива.

Светът на спорта нямаше да е същия, ако не съществуваха суплементите, които подобряват пърформънса и осигуряват достигането на все по-високи резултати. Може би сте се чудили къде е разковничето за издържане на високоинтензивни и продължителни тренировки и напомпване на релефа. То е именно в предтренировъчните бустери.

Цялостен всичко-в-едно предтренировъчен суплемент

Иновативният BSN NO Xplode, появил се на пазара през 2021 г. обещава да Ви снабди, не само с основните полезни свойства на всеки предтренировъчен продукт, но и с всичко останало, което Ви е необходимо, за да стигнете възможно най-далеч.

И след това да продължите. И така всеки път.

Мощни ингредиенти за по-голяма ефективност в спорта

Преформулираният суплемент съдържа като основни съставки: L-аргинин AKG, кофеин и 5 различни креатинови източника. Освен тези есенциални, но и традиционни ингредиенти, той съдържа редица други, които да наситят цялостния Ви тренировъчен процес.

Малтодекстринът, който се съдържа в BSN NO Xplode / NEW 2021 [390 грама, 30 Дози] е добре познат със свойството му да повишава поемането на креатин от муску;а. Бета-Аланинът (патентован CarnoSyn) пък се използва в помощ за изграждането на мускула и за пребаряне на умората. Фосфо-електролитният композит помага за хидратацията и клетъчната комуникация.

Новият BSN NO Xplode / NEW 2021 [390 грама, 30 Дози] спомага за увеличаването на анаеробния капацитет на мускулните тъкани. Това води до постоянно снабдяване с кислород, при което мускулите ще започнат да се уморяват много по-късно.

Хранителната добавка BSN NO Xplode насърчава повишаването на електролити в тялото, което има благоприятно действие за балансирането на течностите в организма. Това ще Ви помогне да не останете дехидратирани през време на усилената Ви тренировка и съответно ще повиши функционалността на мускулите.

Едно нещо е сигурно – ако искате да се снабдите с добър предтренировъчен продукт, който е зареден със страхотни ингредиенти и е на изгодна цена, това е Вашият избор. От Workout.bg Ви уверяваме - ако веднъж тренирате с BSN NO Xplode, никога повече няма да тренирате без него.

Информация за продукта
Разфасовка 390 Г
Производител BSN (Bio-Engineered Supplements and Nutrition)
Дозировка
Една доза 13 Г
Дози в опаковка 30 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Бета-аланин, подсладители, цинков оксид. Може да съдържа: мляко, глутен, яйца, ядки и фъстъци.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър