МЕНЮ
Количка

BSN (Bio-Engineered Supplements and Nutrition)

Всеки захванал се сериозно с идеята да промени тялото си и да се радва на красива външност, поне веднъж в живота си е чул за функцията и ползите от приема на аминокиселини. Едни от най-известните от тях са левцин, изолевцин и валин. Те се съдържат почти във всички протеинови добавки и това е така..
59.00 лв.
без ДДС:59.00 лв.
BSN BCAA 200 Г е суплемент, който е насочен главно към спортуващите хора, които искат да запазят вече съществуващите си мускули и да градят по-голяма мускулна маса. Името на продукта само по себе си говори, че в страхотната формула се съдържат трите най-важни и известни аминокиселини с разклонена ве..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
BSN Creatine 216 Г е американска хранителна добавка, която е насочена към културисти, щангисти, бодибилдъри или тези, които искат да имат големи мускули и повече сила. С какво ще ми помогне BSN Creatine 216 Г Креатинът монохидрат е една от най-търсените и изследвани аминокиселини известни сред спо..
73.00 лв.
без ДДС:73.00 лв.
Глутаминът е най-популярната аминокиселина в тялото. В състава на скелетната мускулатура са цели 60% глутамин. Той се набавя при редовна консумация на месо, яйца и всякакви млечни продукти. Поради неговото наличие в храната, която употребяваме почти ежедневно, тази аминокиселина се води заменима, но..
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Всеки един човек поне веднъж в живота си е искал да промени своята фигура, да води по здравословен начин на живот или да бъде подготвен за предстоящо състезание, ако това е неговата цел. Истината е, че за да постигнем тези тела, които виждаме всеки ден по плакатите и интернет пространството са нужни..
130.00 лв.
без ДДС:130.00 лв.
BSN True Mass All-in-One Gainer
Ново
Със сигурност сте попадали на образователни видеоклипове, които ви убеждават, че след определен срок от време ще постигнете големи резултати. Авторите на тези клипове използват себе си като живо доказателство, показват снимки преди и след. Мотивирани сте да започнете с тренировките и да осъществите..
140.00 лв.
без ДДС:140.00 лв.
Чудите ли се кой от всички протеин може да ви зареди организма с най-голямо количество протеин с една доза? Търсите ли най-добрият източник на протеин, който може да замести повече от едно хранене? Може би това което търсите, но не сте открили до сега е BSN Syntha 6 EDGE. Този продукт е най-качеств..
144.00 лв.
без ДДС:144.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)