МЕНЮ
Кошница

Дамски тениски

39.95 лв.
Купи
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Добре дошли на вашето място, дами! Скъпи представителки на слабия пол, вие се намирате в категорията, която създадохме специално за вас.

Сега сте на мястото, където ще намерите огромното разнообразие от дамски тениски, които да ви придружават по пътя към създаването на перфектното тяло, което всяка от вас иска – знаем го. С прочита на това четиво до края ще разберете на какво можете да се натъкнете тук, сред едни от страниците в онлайн каталога, с които Workout.bg се гордее.

Какви дамски тениски предлагаме

Всяка дама иска да изглежда невероятно, нали? Да, дори и ти, красавицата, която чете в момента, дори и да не си признаваш, ние знаем, че искаш да изглеждаш добре.

Не можем да скрием, че си невероятна, но ще ти разкрием тайната, с която можеш да изглеждаш дори още по-добре от вчера. Тя се намира в дрехите, които ще те покажат в най-перфектната ти форма.

Дори и да не си сигурна в постиженията ти в залата, ние знаем, че можеш да се покажеш пред противоположния пол с нова тениска, която ще те превърне в истински магнит за внимание. Естествено, всичко зависи от твоя вкус… за мъже, защото да си най-харесваната ти е в природата.

Нека не забравяме и вкуса за тениски, разбира се – все пак и този фактор е достатъчно важен. Обичаме дамите да се красят за можете до себе си, но не разбираме наистина защо невинаги го правят, когато са във фитнеса.

Да, сега някои ще се оправдаят с това, че са отишли там, за да тренират и заради това не ги интересува особено как ще изглеждат. Така де, но във фитнеса има мъже, нали?

А ти сигурно тайничко си си харесала все някой симпатяга, който тренира в твоята зала, нали? Ако е така и се интересуваш от това как да го впечатлиш, добре дошла в категорията ни за дамски тениски.

Workout.bg е твоето място, когато нещата опрат до външен вид по време на тренировка. Бъди зашеметяваща дори и във фитнеса, където потта и кръвта ни навестяват.

Не оставяй нещата на случайността и развлачените дрехи – бъди стегната, красива и впечатляваща. Нека мъжете спират важната си серия за бицепс, за да те заговорят – ти ще си доволна на това, знаем го.

Всяка тренировка в залата заслужава да бъде изпълнявана от богинята на красотата в залата, така че с предложенията за дамски тениски от Workout.bg тази роля ще бъде взета от теб.

Workout.bg – ние диктуваме модата

Да сме стабилни и в модните решения на нашите потребители е чест за нас. Когато ни бъде изпратено запитване за това дали тази тениска е достатъчно издръжлива на разтягане, или ако ни се зададе въпрос дали този модел го имаме в друг размер или цвят – въобще, когато видим някакъв интерес от страна на клиентите ни, ние сме просто щастливи.

Това е така, защото за нас е важно един търговец да може да разбира от всичко. Клиентът трябва да може да избира между няколко неща от един и същ магазин, за да бъде сигурен в търговеца, който стои отсреща.

Разнообразието в един магазин стои в основата на създаването на добри, здрави и сериозни отношения между потребител и търговец. Дори да имате море от продукти, които да са много силни в аспект качество, няма как да се получи да ги продадете на когото и да е ако не сте в устите на хората.

Това е важно, за да можете да пласирате стоките, с които се гордеете. Естествено, колкото повече ви говорят хората и ви споменават като синоним на лоялност, качество и достъпни цени, толкова по-голям е шансът ви да направите солиден скок в бизнеса си, но това са неща, които всеки знае.

Първата крачка от засилването за този скок е сериозната работа. Когато основната ти целева аудитория е съставена от активни, трениращи и мислещи трезво хора, тогава трябва да подходиш със огромно уважение към нея – този принцип следваме и ние.

Няма как да продължаваме да се хвалим без доказателства, нали? Заради това направете това, което се изисква от вас – посетете сайта ни и вижте достъпните цени, на които предлагаме своите продукти.

Нека ви докажем, че наистина ни бива в това, което правим и в това, с което сме се захванали. Обичаме работата си, обичаме идеята клиентите ни да изглеждат повече от добре – бъдете в тази група, бъдете най-добрата версия на себе си.

Всеки човек има свои лични предпочитания по отношение на облеклото. Има някои общи принципи, за да изберете тениска, която ви приляга идеално. Важно е шевовете да седят на раменната кост. Ръкавите трябва да бъдат със средна дължина и да не са прекалено свободни. Широчината е идеална, когато има 2,5 -5 см свободен плат от всяка страна.

Независимо от формата на тялото ви, перфектната тениска за тренировки не бива да бъде нито прекалено свободна, нито прекалено стегната. Широката тениска не крие излишните килограми, а напротив ще ви кара да изглеждате още по-закръглени. Твърде прилепналата тениска от друга страна, ограничава движенията ви по време на тренировка.

Едно от най-големите предизвикателства при избора на тениска е нейната дължина. Като най-добър вариант можем да кажем, че тениската изглежда най-добре, когато е около 5 см под ръба на колана. По този начин може да сте спокойни, че тениската не е твърде дълга, но и няма да показвате корема си, когато си вдигнете ръцете.

Избягвайте тениските с щампи за тренировки. Те не позволяват на кожата ви да диша добре. Освен това тези модели са нетрайни, защото при честа употреба се получава нацепване на шампите и те не изглеждат добре. Избирайте материи, които остават сухи когато сте в движение.

Хубаво е да не купувате само един тип тениски, за да могат те да пасват на различни ситуации и комбинации от дрехи. Всеки има по една класическа бяла тениска. Единственият минус е, че тези тениски могат лесно да се оцветят ако по време на пране се смесват с други цветове. Червеното например пасва на повечето цветове дрехи. Експериментирайте с цветовете, не се ограничавайте с еднотипни варианти.

4.47 / 288