МЕНЮ
Кошница

Клинове

Няма добавени продукти в тази категория.

Някои хора целят околните просто да видят резултатите в тялото, а други се стремят да изглеждат добре докато хората гледат положителните промени в тях. Е, ще оставим изборът на тип, който ви приляга повече, на вас.

Всъщност, днес ще поговорим за една много любима наша категория. Тя наистина ще ви впечатли със своята полезност и с разнообразието, което предлага – без компромис.

Ще разберете що е то обилна категория в сайт, който е лесен за употреба, а продуктите в него са селектирани точно така, както биха били намерени по-лесно от клиентите. Всичко, което правим, е с мисъл за клиента.

Каква е нашата колекция от клинове

Онова, с което можем да се похвалим днес, е наличието на клинове в нашия сайт. Удобството по време на тренировка никога не е било на толкова високо ниво, колкото е вече днес.

Това, което можем да направим за вас, е да ви препоръчаме точния размер клинове, които да използвате, за да можете да почувствате максимално качеството на продуктите, които ви предлагаме. В нашия сайт лесно ще можете да видите кои размери имаме, и кои нямаме към актуалния момент.

Разбира се, не можем да се ангажираме с обещание към вас, че винаги ще имаме всичко, но можем с абсолютна сигурност да ви дадем дума за това, че ще  изгубим максимално малко време, в което да набавим нужния за вас размер.

Т.е., това не променя факта, че можете да разчитате на нас във всеки един момент за качествена спортна дреха. За нас е изключителен успех това, че за минимално технологично време ние можем да ви дадем необходимото.

Workout.bg – качество без компромиси

В България все по-рядко се срещат търговци, които да са толкова вторачени в това продуктите, които те предлагат, да са качествени. Разбира се, това отбиване на номера се прави по няколко причини и едната от тях със сигурност е заради спестяването на някой и друг лев.

Дали е правилно, дали – не, няма кой да се застъпи в името на клиента. Тук битката изглежда напълно неравна, колелото изглежда завъртяно и от потребителска гледна точка всичко е напълно изгубено и безнадеждно.

Докато не се появи някой, който да преобърне представите на потребителя до такава степен, че да внесе оптимизъм в размери, които да подтикнат клиента дори да тренира и да направи и невъзможното в името на промяната.

С такава роля във филма, който ви описахме дотук, виждаме себе си. Workout.bg – малко онлайн магазинче, избрано с идеята да изпълни мисия. Да превърне пазара за фитнес добавки в едно по-добро, по-хубаво място, имащо по-добра репутация, правещо по-добри неща в името на клиента.

Да, така си представяме ние ролята на нашия проект в бранша, в който се намираме. Разбира се, винаги има и неизвестни, имаме и сериозни фактори като платежоспособност на клиентите, техните разбирания, тяхното желание да плащат за хранителни добавки и спорт като цяло.

В случай, който попаднеш на клиент, който се е хванал съвсем сериозно в идеята, че спортът е най-безплатното нещо на света, то убеждаването в обратното е почти и изцяло невъзможно. Дори да успеете, ресурсът, който сте вложили едва ли ще бъде напълно адекватен на това, което ще получите в последствие.

Така де, каквото и мнение да имате и за бранша, и за нас – ние сме тук, за да ви помогнем. Ще влезем в тренировъчния ви процес и ще ги превърнем от загуба на време в нещо успешно, в нещо, от което има смисъл.

Не си мислете, че не умеем да правим нещата правилно – знаем начинът, дайте ни време, за да го докажем.

На последно място ще добавим и това, че ви очакваме в нашето голямо семейство, където нещата винаги са били в интерес на клиента и неговият успех. Можем да се справяме с трудностите заедно, при това го правим по-добре.

Компресионните клинове са с по-високо качество и са чудесни за интензивни физически дейности. Те прилепват по-плътно от обикновените. Използват се най-вече за бягане и за йога тренировки. Обикновено компресионните клинове са на по-висока цена, но винаги е по-добре да избирате по-качествени модели. При по-евтините варианти рискувате да купите клин, който ви стои прекрасно, но след няколко носения се отпуска.

Ако клина ви оставя червени следи по кожата, това е знак, че сте избрали твърде стегнат модел. Клиновете не бива да ограничават кръвообращението и обхвата на движенията ви.

Клиновете трябва да бъдат като ваша втора кожа. Не бива да бъдат прекалено стегнати или твърде хлабави и да ви се налага да ги придърпвате често. Винаги избирайте това, което ви е най-удобно, независимо от размера, посочен на етикета. Често има разлики между моделите на различните производители. Избирайте модели, които прилягат плътно на задните части, бедрата и прасците.

Вашите спортни дрехи не трябва да ви ограничават и да ви пречат по никакъв начин. Качествените спортни клинове са много практични за тренировки, защото изобщо не усещате, че ги носите. Изберете вашият размер и ще се уверите, че няма по-удобни дрехи от тях за тренировка.

Клиновете най-често се носят с рокли и туники. Дори и да имате добра фигура, няма как да изглеждате елегантно, когато носите клинове вместо панталони. Това разбира се не се отнася за спортните клинове.

4.49 / 271