Yandex
МЕНЮ
Кошница

Шорти

Няма добавени продукти в тази категория.

Това, което можем да кажем за тренировките, е че в тях комфортът е най-важен. За да е ползотворна една тренировка, ние – спортните магазини трябва да можем да предлагаме наистина безупречно качество.

Този процес е в основата на всичко, което някога сме считали за правилно. Ние сме хората, които трябва да даваме необходимото на онези, които се стремят към невероятни спортни постижения в ежедневните си тренировки.

Правилно е да се мисли така и ако вашият онлайн магазин не мисли по подобен начин, то вие се нуждаете спешно от нов онлайн магазин за хранителни добавки и други спортни стоки.

Какви модели шорти предлагаме в нашия онлайн магазин

Когато говорим за шорти, ние предлагаме такива и за мъже, и за жени. Всеки спортуващ може да намери при нас нещата, които търси.

Носенето на шорти обещава ползотворна тренировка и пълно спокойствие в аспект комфорт. Няма никакви съмнения, че този вид дрехи може да направи чудеса ако става дума за бягане на дълги километри или пък ниски клекове с допълнителна тежест.

Колкото по-къси са вашите шорти, толкова по-голям комфорт ще имате по време на изпълнението на вашите упражнения.

Workout.bg – ние сме хората, изпълняващи желания

Клиентите в днешно време имат изключително големи изисквания и не е проблем да ги изпълним. Разбира се, от наша страна се изисква изключително старание да подберем само най-качествените продукти, но именно заради това се опитваме да сме лидер на съвременния пазар в България.

Спортни стоки, хранителни добавки, спортни аксесоари и уреди за тренировки при всякакви условия – това е нашият огромен асортимент, в който можете да се потопите. Очакваме ви да се появите всеки един момент в нашия онлайн магазин, в който да можете да избирате само най-невероятните марки, най-утвърдените производители и техните успешни серии артикули.

Качеството е на светлинни години от онова, което сте свикнали да виждате навред. Ето защо сме най-предпочитан, че дори и логичен избор за толкова много потребители.

Ежедневно предлагаме възможности за по-добро представяне не само във фитнеса, но и извън него. Начинът, по който изглеждат нашите клиенти, е наистина зашеметяващ. Всеки един потребител, който е пазарувал от нас, знае колко много щастие е изпитал докато пазарува от нашия онлайн магазин.

Те са ни се доверили в даден момент, направили са първата крачка, а сега има две неща, които са им любими – да изглеждат добре и спокойно да се доверяват отново и отново на онзи онлайн магазин, който ги кара да се чувстват щастливи и удовлетворени. Ние по никакъв начин не сме си и представяли, че ще се стигне чак дотук – да сме толкова логичен избор.

Всъщност, мислихме си, че ще се спрем много по-рано, но това, че се превърнахме в толкова голям приятел на нашите клиенти, ни прави изключително щастливи. Истината е, че знаем колко е важно да бъдем онзи избор, който човек логично прави, за да можем да сме все по-успешни и занапред, когато клиентите ни ще имат нужда от още и още, за да се развиват правилно.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, откъдето ще можете да закупувате неща, които не сте виждали другаде. Качеството е невероятно, а вие ще изглеждате зашеметително.

Добре подбраното спортно облекло е от решаващо значение за всеки спорт. Шортите се предлагат в разнообразни материи, както естествени, така и изкуствени. По-често хората предпочитат изкуствените материи, тъй като те са леки, издръжливи и не задържат влагата. Памучните материи абсорбират влагата, което е много некомфортно, а за да бъдете ефективни, трябва да се чувствате добре.

Дължината на шортите е въпрос на личен избор и какво да изберете зависи от личните ви предпочитания. Като цяло по-късите са по-удобни, тъй като имат по-малко ограничение на движенията и по-добър въздушен поток.

Това зависи от спорта, който практикувате. Ако бягате на открито се препоръчват ярки цветове, защото те ви правят по-видим и ако излизате вечер това прави бягането много по-безопасно.

Шортите, както и останалите дрехи, които използвате за тренировки трябва да бъдат вашият точен размер и да ви позволяват да правите упражненията правилно. Не бива шортите да ограничават кляканията и разтягането.

Когато избирате шорти, трябва да се ръководите на първо място от спорта, който практикувате. Ако се занимавате с йога например, трябва да избирате дрехи, които няма да ви пречат да се разтягате и огъвате. За всеки спорт е важно да избирате точният размер дрехи и обувки, който пасва и на вашият личен стил. За да бъдете уверени в себе си, трябва не само да ви е удобно, но и да изглеждате добре. Ако не се чувствате комфортно в стегнати дрехи, не е необходимо да носите такива. Изберете това, което ще ви е най-удобно.

4.49 / 168