МЕНЮ
Количка

Щанги и лостове

Няма добавени продукти в тази категория.

Коя е онази част от фитнеса, която е любима на всеки, който се е сблъскал с нея? Разбира се, това е частта, която е свързана с вдигането на тежести и сериозното напомпване на различни части от мускулатурата.

Е, щом вече сме срещнали и вашите предпочитания, тогава човек няма как да откъсне поглед от настоящото четиво, тъй като в него ние ще ви покажем най-важните неща, които са ви необходими като знания, за да изберете подходящи щанги и лостове.

Щангата сама по себе си е уред, който прави възможно правилното изпълнение на упражнения със сложна амплитуда на разтягане и сгъване. Тя е най-често свободна тежест – факт, който сериозно може да затрудни някои атлети още в началото.

Имайте предвид, че колкото и да сте напреднали свободната тежест може да доведе до различни травми ако с нея не се борави така, както трябва. Бъдете достатъчно съсредоточени докато тренирате със свободни тежести (щанги, гири и дъмбели).

Какви щанги и лостове предлагаме

Ние като онлайн магазин за суплементи и спортни аксесоари можем да предложим на своите клиенти всичко най-необходимо, за да могат те да се чувстват добре докато тренират със свободни или заключени тежести.

Това, което ви е необходимо, са щанги и лостове (като тук разделяме този уред на същинска тежест и лост). Разбира се, за да си закупите щанга трябва да имате идея какъв да е диаметърът на отвора както на дисковете, така и на краищата на самия лост.

От това, както и от килограмите, ще зависи крайната цена на щангата, която искате да закупите.

Workout.bg – винаги знаем какво ви трябва

Проблемите между клиент и търговец се пораждат относно най-различни неща. Това често се случва и във времена, в които клиентите искат да купуват стоки на намаления, но пък търговецът не възнамерява да направи подобен ход.

Ето защо в такива моменти трябва пълна доза разбирателство и бавно и спокойно да се премислят възможностите пред двете страни. Да, доста по-лесно би било да се каже просто, че ако един клиент не намира себе си в политиката на търговец, може да отиде в друг магазин, но нека сме наясно – това ли е в действителност единственият възможен вариант?

Разбира се, че не и това е правилната стратегия – да се търсят възможности, да се инвестира време, да се вложат ресурси. Нещата трябва да се приемат такива, каквито са и хората да знаят колко е важно да се променят, за да са в интерес на общото благо.

Не правете грешката да се отказвате от нас, защото ние знаем какво е важно да се направи, за да постигнете вие вашата мечтана форма, да постигнете своите възможно най-добри резултати в момента, в който трябва да бъдат постигнати.

Ето защо всекидневно ние се сблъскваме с различни потребителски проблеми, но все пак успяваме наистина адекватно и сравнително бързо да ги разрешим. Това не представлява усилие за нас, но все пак си е нещо, за което сме се потрудили и успехът от което ни прави горди.

Сега, след като вече знаете какви са нашите основни направления, ви съветваме да се чувствате готови да ни се доверите. Бъдете сигурни, че в нашия онлайн магазин Workout.bg ние имаме всичко, което може да ви потрябва.

Очакваме ви!

4.55 / 218