МЕНЮ
Кошница

Щанги и лостове

Няма добавени продукти в тази категория.

Коя е онази част от фитнеса, която е любима на всеки, който се е сблъскал с нея? Разбира се, това е частта, която е свързана с вдигането на тежести и сериозното напомпване на различни части от мускулатурата.

Е, щом вече сме срещнали и вашите предпочитания, тогава човек няма как да откъсне поглед от настоящото четиво, тъй като в него ние ще ви покажем най-важните неща, които са ви необходими като знания, за да изберете подходящи щанги и лостове.

Щангата сама по себе си е уред, който прави възможно правилното изпълнение на упражнения със сложна амплитуда на разтягане и сгъване. Тя е най-често свободна тежест – факт, който сериозно може да затрудни някои атлети още в началото.

Имайте предвид, че колкото и да сте напреднали свободната тежест може да доведе до различни травми ако с нея не се борави така, както трябва. Бъдете достатъчно съсредоточени докато тренирате със свободни тежести (щанги, гири и дъмбели).

Какви щанги и лостове предлагаме

Ние като онлайн магазин за суплементи и спортни аксесоари можем да предложим на своите клиенти всичко най-необходимо, за да могат те да се чувстват добре докато тренират със свободни или заключени тежести.

Това, което ви е необходимо, са щанги и лостове (като тук разделяме този уред на същинска тежест и лост). Разбира се, за да си закупите щанга трябва да имате идея какъв да е диаметърът на отвора както на дисковете, така и на краищата на самия лост.

От това, както и от килограмите, ще зависи крайната цена на щангата, която искате да закупите.

Workout.bg – винаги знаем какво ви трябва

Проблемите между клиент и търговец се пораждат относно най-различни неща. Това често се случва и във времена, в които клиентите искат да купуват стоки на намаления, но пък търговецът не възнамерява да направи подобен ход.

Ето защо в такива моменти трябва пълна доза разбирателство и бавно и спокойно да се премислят възможностите пред двете страни. Да, доста по-лесно би било да се каже просто, че ако един клиент не намира себе си в политиката на търговец, може да отиде в друг магазин, но нека сме наясно – това ли е в действителност единственият възможен вариант?

Разбира се, че не и това е правилната стратегия – да се търсят възможности, да се инвестира време, да се вложат ресурси. Нещата трябва да се приемат такива, каквито са и хората да знаят колко е важно да се променят, за да са в интерес на общото благо.

Не правете грешката да се отказвате от нас, защото ние знаем какво е важно да се направи, за да постигнете вие вашата мечтана форма, да постигнете своите възможно най-добри резултати в момента, в който трябва да бъдат постигнати.

Ето защо всекидневно ние се сблъскваме с различни потребителски проблеми, но все пак успяваме наистина адекватно и сравнително бързо да ги разрешим. Това не представлява усилие за нас, но все пак си е нещо, за което сме се потрудили и успехът от което ни прави горди.

Сега, след като вече знаете какви са нашите основни направления, ви съветваме да се чувствате готови да ни се доверите. Бъдете сигурни, че в нашия онлайн магазин Workout.bg ние имаме всичко, което може да ви потрябва.

Очакваме ви!

Изборът на тежести зависи от това колко повторения искате да правите. Тежестите трябва да ви позволяват да изпълните желаният брой повторения качествено. Ако сте начинаещи е хубаво да не се товарите твърде много, а да използвате тежест, която не е твърде лека за вас, но с която можете да се справите. Бъдете готови за проби и грешки. Необходимо е да направите поне няколко тренировки, за да усетите тежестта, която е най-подходяща за вас.

Лостовете за щанги се различават значително по качество както и по отношение на теглото, което могат да издържат. Някои имат гладко покритие, докато други са грапави и осигуряват по-добро сцепление с лоста. В зависимост от килограмите, които можете да поставите, варират и цените на лостовете.

В много малко фитнес зали можете да видите щанги, които са за жени. Те се различават от мъжките по това, че лостовете са значително по-къси, по-леки и малко по-тънки. Това ги прави по-лесни за хващане.

Най-добрият вариант за всички начинаещи е да започнат да работят с треньор, който да изработи програма, която се основава на вашите възможности и телесно тегло. Той ще ви обясни как да изпълнявате движенията правилно, за да не се нараните. Винаги се започва с възможно най-ниското тегло и се напредва последователно.

Когато търсите да купите щанга, видът на повдигането и упражненията, които ще правите, в крайна сметка определя вида на щангата, която ще закупите. В повечето зали ще откриете многофункционални щанги за вдигане на тежести. Те са чудесни за начинаещи в този спорт.

4.55 / 218