МЕНЮ
Кошница

Дъмбели

Няма добавени продукти в тази категория.

Кое е онова нещо, което иска всеки съвременен спортист? Бързи резултати – да, може би сте прави, но донякъде.

Устойчивост на мускулната маса без постоянни поддръжки (и хранителни, и тренировъчни)? Да, тук също почти уцелихте.

Всъщност, онова, което иска всеки активен човек в 21-ви век, е това да може да тренира където поиска, когато поиска. Това е изключително важно за онези хора, които не разполагат с кой знае колко време за дълги и разточителни тренировки (монотонно кардио сутрин, например).

Все пак не забравяйте, че едно качествено кардио „струва“ 40-50 мин., а една домашна тренировка с йога постелка и тежест отнема между 20-25 мин. Стига оправдания – всеки може да отдели 20 минути от сутрешната си рутина, за да се поддържа във форма, нали?

Така, в днешния текст ще ви запознаем с един не многофункционален, а направо ултрафункционален уред. Представяме ви цар Дъмбел!

Това е уредът, който не само ще държи обездвижването далеч от вас, а ще ви позволи да прогресирате изключително плавно и постепенно без да причинявате стряскане на организма си. Всъщност, замисляли ли сте се какви фитнес уреди онлайн може да откриете?

Има ли разлика според вас, защото ние от Workout.bg искаме да сме сигурни, че знаете какво точно търсите в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари. Истината е, че е прието дъмбел да се нарича онзи вид тежести, чиито дискове могат да се сменят по усмотрение на трениращия.

Гирата е най-често с перманентна тежест. Ако сте си купили гиричка с 2 кг. чиста маса, то след един месец тя пак ще бъде толкова.

Ето защо, когато сте се запътили към нашия сайт, за да се сдобиете с нов уред, дайте път на разума и проверете за какво ще ви трябва.

Как да изберем точните дъмбели за нас

Така стигаме до момента, в който трябва да направите своя избор в Workout.bg – какво да купите, за да тренирате сутрин рано на гладно у дома. Истината е, че е доста сложно човек да бъде разумен в момент, когато ентусиазмът го е прихванал и иска да инвестира в здравето си.

Все пак, обаче ние сме загрижени за вас и имаме задължението да ви обясним какво точно е добре да изберете за своите тренировки. Погледнете и преценете следното нещо.

Да започнем от това какви са вашите цели и за какво ще използвате уредът. Гирата обикновено е малка и можете да правите много ефективни стречинг тренировки, но пък дъмбела е с доста по-солидна маса и ще ви позволи да напълните мускула със значително повече кръв, което вече ще доведе до разширяването му във времето.

Ако целите атлетично, добре оформено тяло, което да не страда от обездвижване въпреки натежаването на годинките, изберете гира. Ако искате, обаче да наддадете мускулна маса и да сте в пъти по-привлекателен и впечатляващ – изберете дъмбела.

Workout.bg – мястото с достъпните цени

Помните ли кога за последно напълнихте пазарската си торбичка в магазина? Спомняте ли си кога бе моментът, в който за последен път си купихте точно онова, което ви се хапва, а не само онова, което можете да си позволите?

Е, ако не успявате да си припомните лесно този спомен, то не търсете вината в слабата си памет – това далеч не е така. Виновни са търговците и тяхната алчност за това от всеки артикул да получават още и още.

Сега, ако трябва да помислим трезво по случая с високите цени и да разгледаме ситуацията по-детайлно, то няма спор, че причината понякога се крие и в това, че продуктите са и доста качествени. В тези ситуации, макар и редки, производителите влагат доста сериозни финансови ресурси, за да постигнат желания резултат.

Резултатът е сериозен продукт, с който наистина човек да почувства разликата между малката и голямата инвестиция. Естествено, думите, че всяка стотинка си заслужава понякога са и плод на прехваленост и ние знаем това.

В тези моменти бързаме да консултираме своя клиент и винаги му предлагаме продукт или артикул, който да е със същото предназначение, но да е в пъти по-качествен като изработка. Това, разбира се, понякога се разбира и като опит за проявяване на същата онази алчност, за която говорихме в началото на тази част на текста.

Да се опазим от безпочвени обвинения, а да започнем да говорим с факти. В действителност, продуктите, които ние предлагаме, са с напълно гарантирано качество, което ни прави спокойни да се ангажираме с обещание и пред вас – клиентите и най-важните в цялата верига.

В крайна сметка, вие сте хората, които ще ползват артикула и вие сте онези, които плащат за него. По никакъв начин не можем да си позволим да ви подведем, защото все пак сме Workout.bg – магазин за хранителни добавки и всичко останало за спорта, с претенции за един от най-добрите в бранша.

Ще завършим с апел да посетите нашия сайт и да се убедите сами в това, което говорим тук. Не желаем да сме голословни и заради това директно ви каним да се потопите в разнообразието от продукти, които сме изложили.

Дъмбелите се използват за тренировки както в домашна обстановка, така и във всяка фитнес зала. С тях можете да правите различни упражнения и да натоварвате тялото си според вашите нужди. Тренировките с дъмбели са много ефективни и с тях можете да работите за различни мускулни групи. За да извлечете максимума от всяка тренировка е важно да изпълнявате упражненията правилно.

Ако сте начинаещи в тренировките с дъмбели ви препоръчваме да си купите дъмбели с различна тежест или регулируеми, за да можете да увеличавате или намалявате теглото.

При всяка тренировка, при която не изпълнявате упражненията правилно има вероятност да се нараните. За да сте спокойни, че позицията на тялото ви е правилната за тренировки с дъмбели, попитайте фитнес треньор или разгледайте онлайн клипове и статии.

С дъмбелите можете да тренирате различни части на тялото и да правите упражнения за гръб, гърди, рамена, бицепси, трицепси, прасци и клекове за крака. Добавяйки дъмбелите към различни упражнения, значително увеличавате натоварването на мускулите и правите тренировките по-ефективни.

Тренировките с дъмбели са чудесен начин да отслабнете. Ако вашата фитнес цел е отслабване ви препоръчваме да се обърнете към инструктор, които да ви обясни по колко повторения трябва да правите и кои мускулни групи да тренирате, за да постигнете желаните резултати.

4.49 / 234