МЕНЮ
Кошница

Спортни бюстиета

Няма добавени продукти в тази категория.

Все повече дами се оплакват, че не им е удобно да тренират в залата. Особено, когато се прави любимото кардио на всички, трябва да се вземе предвид дългите километри работа и това, че вкарваме организма си в истински стресов режим, от който се излиза доста трудно ако сме натоварвали части от тялото, които не би трябвало да се натоварват толкова много.

Всъщност, драги дами, ако изпитвате болка в областта на гърдите, то вие е добре да помислите за вариант, в който пристягате тялото в гръдната си обиколка. Истината е, че най-добра работа в тази сфера могат да свършат предложенията ни в категория спортни бюстиета.

Ето защо не е лош вариант да закупите такова – множество разнообразни предложения, множество марки, невероятно качество на всички наши продукти и стриктен контрол на подбраното. Просто ни се доверете и ние няма да ви подведем по пътя ви към перфектната форма.

Спортни бюстиета – защо да ги използвате

Все повече дами предпочитат спортни бюстиета. Може би най-после дамската част разбра, че не е лоша идея да се чувства наистина добре по време на тренировки.

Ако влезете във фитнес зала в наши дни, твърде вероятно е дори всички жени в залата да са облечени в различни бюстиета. Модели има всякакви – единственото важно е да се чувствате готови да изберете точно онзи модел, който ви е необходим.

Ние знаем, че не е никак лесно да се подбере подобен продукт, но все пак дайте всичко от себе си, знаейки, че това, което купувате от нас, няма по никакъв начин да ви навреди – единственото, което ще получите в замяна, е качеството, което можем да ви дадем. Заповядайте в нашето голямо спортно семейство, в което несъмнено ще се чувствате точно на мястото си!

Workout.bg – ние сме винаги до вас

Колкото повече време прекарваме на пазара за хранителни добавки, толкова по-комфортно се чувстваме в зоната, в която работим. Ежедневието ни не е никак леко – всеки ден се занимаваме с различни нужди, идващи от различни клиенти.

Типовете на хората са изключително разнообразни – досущ като нашите стоки. Именно защото имаме всичко за всеки, ни е толкова лесно в работата.

Правилната политика, която влагаме – да предлагаме по нещо за всеки, ни е спасявала толкова много пъти. Ние сме загрижени за външния вид на нашите потребители и то не само телесно.

Ние искаме те да изглеждат невероятно и докато тренират усилено в залата. Това, че тренирате, далеч не означава, че имате право да изглеждате зле, нали?

Ето защо вече можете да закупите от нас всеки вид дреха, предназначена за спортуване от онлайн магазина на Workout.bg. Кой каза, че предлагаме единствено и само хранителни добавки?

От нас можете да закупите и различни спортни аксесоари, както и спортни уреди за успешни и ползотворни тренировки. Сега просто посетете нашия онлайн магазин и разгледайте подробно нещата, които сме поместили вътре.

Чувствайте се напълно свободни да ни задавате различни въпроси, на които ще отговорим възможно най-бързо, защото отзивчивостта е едно от нещата в нас, с които се гордеем. Очакваме ви в нашето семейство, за да ви превърнем в една много по-добра версия на самите вас.

Спортните бюстиета се предлагат с различни нива на пристягане. Когато избирате модел трябва да се съобразите с вида спорт, който ще практикувате. Ако се занимавате с йога или силови тренировки не е необходимо бюстието да ви притиска плътно. Ако се занимавате с танци обаче, имате нужда от бюстие, което повече стяга гърдите.

За да изберете точен размер трябва да измерите гръдния си кош, точно под гърдите. Чашките не трябва да бъдат твърде стегнати и да ограничават движенията, но и не бива да бъдат големи, защото няма да пасват плътно и да се чувствате сигурни по време на тренировка.

Не е лесно да се намери подходящо спортно бюстие. Дори да знаете точно какъв размер ви трябва има разлика между различните марки. Хубаво е ако имате възможност да пробвате бюстието и да се движите с него. Ако има някакъв дискомфорт най-добре е да изберете друго.

Върху всяко бюстие можете да видите инструкции за пране и сушене. Ако перете със студена вода, не слагате омекотител и не сушите в сушилня ще го използвате по-дълго време. Топлата вода разхлабва материите и не се препоръчва за пране на спортни бюстиета.

Най-често спортните бюстиета се изработват от синтетични материи като полиестер. Те са най-подходящи за спортни дрехи, в които се потим, тъй като извеждат потта от тялото. За разлика от памучните материи, които задържат влагата, синтетичните изсъхват бързо и са много по-комфортни за интензивни тренировки.

4.50 / 243