МЕНЮ
Количка

Elite Layer Bar

Elite Layer Bar
Elite Layer Bar
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Elite Layer Bar
4.50 лв.
без ДДС: 4.50 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Тренировките във фитнеса никога не са били по-важни. Предвид заседналия начин на живот, който водим днес, важно е да имаме системно движение, което да ни поддържа във форма и кондиция за нещата, които постоянно ни заливат като отговорности.

Ангажиментите, които чакат на нас, понякога са доста повече от това, което можем да понесем в ежедневието и заради това ни е необходима постоянна енергия, която да ни поддържа по време на трудностите. Независимо от вашите нужди, ние от Workout.bg разполагаме с необходимото, за да удовлетворим желанията ви.

Защо да използваме Dymatize Elite Layer Bar

Конкретните ползи от приема на продукт като Elite Layer Bar се съдържат в това, че преимуществата идват накуп. Всичко започва веднага след като се насладите на вкуса му.

Този продукт се предлага в няколко разновидности откъм вкусове, което допълнително ви улеснява при избора. Ниското съдържание на захар, високото на протеин, както и на всички други ползи от него, ще ви дадат възможността да похапвате лакомо без това да спъва прогреса ви в залата.

Workout.bg – доверете се на опита ни

Ние от онлайн магазина на Workout.bg можем да ви дадем не само протеинови барове. Разнообразието от хранителни добавки и фитнес уреди ни води към нашата основна цел – това в един момент да обезпечим хората, които разчитат на нас в ежедневното си пазаруване.

Нашите експерти проверяват лично всяка една кутия, която трябва да пристигне при някой от вас – хората, заради които сме това, което днес гордо можем да се наречем. Нашите клиенти са онези, които поддържат любовта ни към фитнеса, спорта като цяло и към работата, която има за цел да го подкрепя по всички възможни начини.

Очакваме ви в нашето семейство!

Информация за продукта
Разфасовка 60 Г
Производител DYMATIZE
Дозировка
Една доза 60 Г
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Белтъчини
Протеин 24 Г
Въглехидрати
Въглехидрати 18 Г
От които захари 1.5 Г
Мазнини
Мазнини 8.1 Г
От които наситени 2.8 Г
Сол
Сол 0.03 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър