МЕНЮ
Количка

30% Protein Bar

30% Protein Bar
30% Protein Bar
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 30% Protein Bar
2.80 лв.
без ДДС: 2.80 лв.

Опции

Купи

Представете си тренировките на ежедневна база. Те заемат една немалка част от деня ви, а в неговия край е добре да сте заредени с енергия.

Ако искате да се заредите моментално с нужната доза протеин, който да забави катаболните процеси в организма, то едно 80-грамово протеиново барче BEZZO 30% BEZZO Protein Bar е нелоша идея за момента веднага след залата.

Защо да хапваме BEZZO 30% BEZZO Protein Bar

Похапването на протеинови барове не е лоша идея, особено когато те са съобразени с вашите фитнес цели. Те са със значително понижено количество захар и по този начин вие не ядете просто поредния десерт, който е само вкусен (сладък).

Балансираният състав на BEZZO 30% BEZZO Protein Bar позволява на трениращите спокойно да ги приемат в междинно ядене или веднага след тренировка, за да попълнят депата на гликоген, както и да стимулират запълването на мускулните разкъсвания, респективно да дадат на тялото гориво да работи за тяхното оздравяване.

Workout.bg – ние сме тук, за да ви дадем най-доброто

Ниски цени, страхотни регулярни промоции и много изненади – само в онлайн магазин Workout.bg! Знаем колко е важно за вас да разполагате с всичко, което ви е необходимо, за да бъдете винаги в топ форма и заради това цените са толкова достъпни.

Доверете се на професионалното мнение на нашите експерти, които селектират само и единствено продукти с доказано във времето действие. Готови ли сте да бъдете топ приоритет на онези, които разбират от тренировъчни процеси и синхронизирането им с правилните хранителни вещества?
Заповядайте в Workout.bg!

Информация за продукта
Разфасовка 80 ГР
Производител BEZZO
Дозировка
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Хранителни стойности
Калории 302.4 ккал
Белтъчини
Протеин 24 Г
Въглехидрати
Въглехидрати 40.8 Г
От които захари 17.6 Г
Мазнини
Мазнини 4.8 Г
От които наситени 3.76 Г
Сол
Сол 0.46 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър