Yandex
МЕНЮ
Кошница

BEZZO

3.19 лв.
Купи
2.80 лв.
Купи
2.49 лв.
Купи
29.88 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Протеиновите барове са един от най-добрите начини да заситите глада си или да си набавите необходимото количество калории, за да имате енергия за експлозивни тренировки, с които да изваете перфектното тяло.

BEZZO е бранд, който се фокусира специално върху протеинови барчета, отличаващи се с неустоим вкус и изключителна ефективност, когато тялото ви се нуждае от голям енергиен запас. Затова и ние от Workout.bg сме ги включили в категориите на нашия онлайн магазин.

Защо да изберете BEZZO

На пръв поглед едва ли много хора биха обърнали внимание на марката, когато си купуват протеинови барове. Винаги първо се гледат вкусът и количеството калории, които барчето съдържа. Това обаче не значи, че вкусът ще е такъв, какъвто си го представяте.

Не всички барове са произведени така, че да вкусово да се доближат максимално до ванилия или шоколад например. Едва ли искате да попаднете на протеиново блокче, с което да се заредите с енергия преди тренировка, и след първата хапка да го изхвърлите, тъй като вкусът му не ви допада.

Всеизвестен факт е, че хранителните добавки не са особено евтини. Протеиновите барове не са изключение. Причината за това е, че те могат да заситят организма, без да е нужно да се тъпчете с голямо количество други храни.

Поради тази причина е добре да заложите на производител, чиито продукти не само се характеризират с първокласно качество, но и с атрактивна цена, а протеиновите блокчета на BEZZO са именно такива.

Разбира се, в повечето случаи се счита за предимство един бранд да предлага огромно разнообразие от продукти. Понякога обаче това може да бъде объркващо за потребителя, особено когато той не се е интересувал от видовете хранителни добавки.

Няма да сбъркате с избора си

Основното предимство на този бранд е, че се фокусира върху един продукт, но предлага различни видове от него. Всички имаме различни вкусове и предпочитания, когато става дума за храна. Затова и протеиновите барове на BEZZO се предлагат в шоколад, ванилия, кокос, бисквити, фъстъчено масло и други.

Те не съдържат захар, като към състава на някои от тях са прибавени фибри и мултивитамини, за да можете да осигурите на тялото си всички необходими хранителни вещества.

Винаги е добре да имате някой и друг протеинов бар под ръка. Въпреки че често се използват преди тренировка, не е зле да го консумирате и след физически упражнения, ако са били прекалено изтощаващи.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме протеиновите барчета на BEZZO на страхотни цени, които биха удовлетворили всеки наш клиент.