МЕНЮ
Кошница

Dymatize

1.45 лв.
Купи
76.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
72.00 лв.
Купи
4.50 лв.
Купи
4.00 лв.
Купи
75.00 лв.
Купи
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Историята на DYMATIZE започва през 1994 г. в САЩ, но от тогава до сега целта винаги е била същата – създаване на перфектните формули за хранителни добавки, които да помогнат както на любителите на фитнеса, така и на професионалните атлети да постигнат върхови резултати.

Години наред репутацията на суплементите беше противоречива (а и все още продължава да бъде такава). Причините за това са погрешната представа, че те могат да заместят изцяло хранителния режим, и други производители, които не се отличават с особено високо качество и чистота на продуктите си.

Ние от Workout.bg искаме да променим това. Да преобърнем тотално представите на колкото се може повече хора и да им докажем, че успехът е гарантиран, когато тренировките във фитнеса са комбинирани с доверието в добавката, която се използва.

Защо да се доверите на DYMATIZE

Производителите на хранителни добавки са толкова много, че изборът действително може да бъде много труден (особено за начинаещите). Всеки бранд твърди, че е постигнал съвършенство при производството на своите хранителни добавки.

Това твърдение понякога може да прозвучи прекалено арогантно. DYMATIZE знаят това и поради тази причина не претендират, че са постигнали това съвършенство, но се стремят към него, защото пътят носи много повече от вече постигнатата цел.

Това не означава, че самата цел е непостижима. Напротив – значи, че винаги има какво още да се направи, винаги има какво още да се постигне, а в това се крие и тайната на успеха.

Американският бранд е имплементирал тази философия така, че да бъде един от лидерите в сферата на хранителните добавки. Той се е фокусирал предимно върху няколко вида продукти – гейнъри, казеин, аминокиселни и протеини.

Ако сте поне малко запознати със света на фитнеса, вероятно ви е известно, че два от най-предпочитаните видове протеини са суроватъчен протеин и суроватъчен протеин изолат. Тази тяхна репутация е напълно заслужена, тъй като те осигуряват високо количество протеин и почти не съдържат въглехидрати и мазнини.

Именно с тях е известен и брандът DYMATIZE. Не само че продуктите от тази марка отговарят на най-високите стандарти за качество, но и имат превъзходен вкус.

Целта винаги е била същата

Както целта на американския производител се е запазила същата за повече от 25 години, така и целта на Workout.bg никога няма да се промени – нашият екип постоянно се стреми и ще се стреми да предлага на своите клиенти най-висококачествените продукти на най-достъпни цени.