МЕНЮ
Количка

DYMATIZE

Производител: DYMATIZE
Много производители на различни артикули, независимо от тяхното приложение, както и без значение дали са хранителни или нехранителни като тип стока, славят себе си, че са на върха в производството, в качеството и в доставянето на изделията. Така ли е в действителност? Истината е някъде в средата. В..
1.45 лв.
без ДДС:1.45 лв.
Производител: DYMATIZE
Тренировките във фитнеса никога не са били по-важни. Предвид заседналия начин на живот, който водим днес, важно е да имаме системно движение, което да ни поддържа във форма и кондиция за нещата, които постоянно ни заливат като отговорности. Ангажиментите, които чакат на нас, понякога са доста повеч..
4.50 лв.
без ДДС:4.50 лв.
Производител: DYMATIZE
Невероятният протеин изолат Dymatize ISO 100 Hydrolyzed 900 Г не случайно става най-известният продаван източник на белтъчини в целият свят. Ако поне веднъж в живота си сте употребявали протеин и то точно тази формула, то несъмнено знаете какъв бърз ефект дава върху мускулните тъкани, възстановяване..
87.00 лв.
без ДДС:87.00 лв.
Производител: DYMATIZE
Търсите ли средството, с което ще засилите вашите фитнес цели? Колебаете ли се дали това е вашата хранителна добавка, която ще ви снабди с добре изглеждаща фигура? Е, тогава спрете, защото сте на точното място и пред вас седи именно това, от което се нуждаете. Dymatize Elite 100% Whey Protein 907 g..
84.99 лв.
без ДДС:84.99 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)