МЕНЮ
Кошница
Active Gym Винилова гира - 0.5 кг до 5 кг

Active Gym Винилова гира - 0.5 кг до 5 кг

 • Наличност: Изчерпан
 • Модел: Винилова гира - 0.5 кг до 5 кг, 1 кг.
 • Добавен на: 2022-05-19
7.74 лв.
Купи
Бърза поръчка

Най-после сте намерили достатъчно мотивация, благодарения на която вече активно планирате дните на тренировките ви? Или пък от доста време практикувате упражнения вкъщи, но искате да засилите техния ефект, без да е необходимо да посещавате фитнес залата? Един от най-добрите аксесоари за увеличаване на ефективността от тренировките вкъщи по лесен и евтин начин са именно виниловите гири.

Повече за Active Gym Винилова гира и предимствата на продукта

Active Gym Винилова гира - 0.5 кг до 5 кг [1 кг.] е фитнес аксесоар, чрез който можете лесно и на ниска цена да добавите допълнително тегло към упражненията ви, така че да си осигурите по-голяма ефективност в края на всяка тренировка.

Виниловите гири на Active Gym са специално разработени тежести с малки размери и умерено тегло, които са покрити с винил. Този тип материал се използва за направата на гирички, поради няколко ключови предимства, които носи на трениращия.

Първо, винилът спомага за по-добро захващане на ръката за гирата, тъй като осигурява добро сцепление между повърхността ѝ и кожата. Второ, той не попива влагата, което го прави устойчив на ръжда, за разлика от традиционните метални тежести. На трето място, винилът е доста лесен за почистване, поради гладката му повърхност, което го прави по-добро решение от тази гледна точка, в сравнение с гиричките с гумена повърхност.

Формата на виниловите гири на Active Gym е композирана по такъв начин, че спомага за предотвратяване търкулването на гирите, благодарение на специалния anti-roll дизайн. За разлика от конвенционалните метални дъмбели, те не създават опасност от надраскване на повърхностите у дома, което ги прави чудесно решение за домашните ви тренировки.

Кратка характеристика на продукта:

 • Винилова гира с тегло 1 кг или 3 кг;
 • Изключително удобен захват;
 • Добро сцепление;
 • Anti-roll композиция;
 • Син цвят.

Какво е предназначението на Active Gym Винилова гира

Active Gym Винилова гира - 0.5 кг до 5 кг е идеалният аксесоар за трениране на физиката ви в домашни условия. Тежестите от 0.5 до 5 кг са подходящи за леко натоварване, когато не желаете да изграждате големи мускули, но искате да стегнете тялото си и да подпомогнете процеса на изгаряне на мазнини за по-изваяна фигура.

Виниловите гири са страхотно решение и за рехабилитация и възстановяване след травми, когато е необходимо да се извършва постепенно раздвижване и укрепване на мускулите.

Изберете ниската цена на виниловите гири на Active Gym в Workout.bg и поръчайте лесно и бързо през нашия онлайн магазин.

Workout.bg – защото не е важно къде ще тренирате, а каква е мотивацията ви и дали използвате правилните помощници за постигане на набелязаните цели.

Информация за продукта
Производител Active Gym
Артикулът е изработен от
Материал Винил
Тегло 0.5-5 КГ
Цвят Син

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Виниловите гири ще ви помогнат за:

 • Стягане на тялото в домашни условия;
 • Подобряване ефективността на тренировките;
 • Тонизиране на мускулите;
 • Постепенно рехабилитиране на крайниците.

Силови спортове:

 • Фитнес.