МЕНЮ
Кошница
Въже за Трицепс за Скрипец

Active Gym Въже за Трицепс за Скрипец

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Въже за Трицепс за Скрипец - 71 см
  • Добавен на: 2022-05-04
27.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Въпреки че има безброй начини, чрез който можете да изваете релефна мускулатура, вероятно най-известният е с посещаването на фитнес залата. Там ще откриете множество уреди, всеки от тях с различно предназначение. Различните уреди се използват за различна зона от тялото, но има много упражнения, които можете да извършвате дори с помощта на един.

Скрипецът например е изключително ефективен, тъй като предлага разнообразия от упражнения, които несъмнено биха могли да ви помогнат по пътя към перфектните форми.

За него могат да се използват два аксесоара – въже и лост, като в следващите няколко реда ще се фокусираме върху първия. Независимо дали имате скрипец у дома или посещавате фитнес, където обаче такова въже липсва, Active Gym Въже за Трицепс за Скрипец - 71 см определено ще ви бъде от полза.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме и още много други фитнес уреди и аксесоари за различни видове спорт, както и хранителни добавки, които се отличават с първокласно качество и атрактивни цени.

Active Gym Въже за Трицепс за Скрипец - 71 см – характеристики

Може би въжето във фитнеса, който посещавате, е прекалено късо или прекалено дълго или просто не ви е удобно. Това е само една от причините, поради които някой би искал да закупи въже за скрипец.

Когато става въпрос за производители на фитнес уреди и аксесоари, едва ли някой би могъл да посочи най-добрия. Въпреки това има брандове, които са известни с висококачествените си продукти, които са основата на репутацията на производители.

Active Gym Въже за Трицепс за Скрипец - 71 см е подходящо за всекиго, който иска да развие трицепса си чрез упражнения, характеризиращи се с висока ефективност.

Скрипецът е един от най-използваните уреди във фитнеса. Това не е случайно, тъй като с него можете да правите редица упражнения, които биха могли да ви помогнат да изградите мускули. Освен това можете сами да регулирате тежестта, с която да тренирате.

Въжето за скрипец на Active Gym е изработено от полипропилен с твърди гумени ръкохватки. Дължината му е 71 см, а диаметърът му – 23 мм.

Висококачествени фитнес уреди в Workout.bg

Ние от Workout.bg вярваме, че всеки човек, който иска да поддържа добра форма, се нуждае от необходимото оборудване. Затова предлагаме нашите продукти, които имат най-високия стандарт за качество, на изключително изгодни цени.

Информация за продукта
Производител Active Gym
Артикулът е изработен от
Диаметър 23 ММ
Дължина 71 СМ
Материал Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни характеристики на този продукт бихме могли да посочим:

  • Предоставя възможност за различни видове упражнения;
  • Изработен е от висококачествени материали;
  • Подходящ е за изграждане на мускули на трицепса и бицепса.

Силови спортове:

  • Фитнес.