Yandex
МЕНЮ
Кошница

Active Gym

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Active gym е бранд за фитнес оборудване, който е основан през 2015 година. От тогава е водещ доставчик на фитнес уреди и аксесоари в Европа. Брандът работи с професионалисти във фитнес средите, които най-добре знаят как да позиционират уредите за да повлияят успешно на ефективността от тренировките.

Фитнес оборудването от Active gym осигурява качество на предлаганите услуги във фитнеса и задоволява нуждите на потребителите. Една добре оборудвана зала за тренировки води много активно спортуващи, което е гаранция за високи приходи за бизнеса.

Active gym - мисия и визия

Мисията на Active gym е да осигури бърз и лесен достъп до фитнес уреди и аксесоари за всички активно спортуващи хора. Чрез ефективно управление на фитнес центровете, експертите на Active gym успяват да покажат на хората колко лесно могат да практикуват любимите си упражнения във фитнеса. Предлагат широк избор от фитнес уреди, които да предоставят ефективни резултати на любителите на фитнес тренировките.

Експертите от Active gym са помислили и за хората, които не разполагат с време да посетят фитнес залата, но имат желание да водят активен начин на живот. Те могат да се възползват от специалните уреди и аксесоари, които са пригодени за употреба в домашни условия и да сложат старт на по-активно ежедневие, дори без да напускат дома си.

Визията на Active gym е фитнес аксесоарите да станат по-достъпни за всички хора, които имат желание да тренират. С уредите, които се предлагат всеки може да намери време, в което да спортува и да подобри начина си на живот.

Какви добавки и уреди се предлагат в нашия сайт

Ние споделяме тяхната мисия и искаме да осигурим достъп до фитнес уреди и аксесоари на хора, които спортуват в домашни условия.

На нашият сайт ще намерите селекция от уреди, които лесно може да използвате у дома, за да поддържате фигурата и тонуса си.

Част от тях са:

Онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg е ваш верен съюзник в практикуването на активен и здравословен начин на живот.