Yandex
МЕНЮ
Кошница
Тренировъчно колело за корем / Ab Wheel

Active Gym Тренировъчно колело за корем / Ab Wheel

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Тренировъчно колело за корем / Ab Wheel
 • Добавен на: 2022-05-19
21.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Ab wheel, ab roller или тренировъчно колело за корем е фитнес аксесоар, който служи за изграждане на силно тяло, с акцент върху коремните мускули и подобряване на гъвкавостта в засегнатите тренирани области.

Чрез използването на тренировъчно колело за корем карате мускулната сърцевина на корема да премине през пълния диапазон на движение, което е възможно да бъде осъществено в коремната област. През това време гръбначният стълб се разтяга и свива, поради което този тип активности действа и за заздравяване на гърба и подобряване на общата гъвкавост.

Кое отличава Active Gym Тренировъчно колело за корем Ab Wheel

Active Gym Тренировъчно колело за корем / Ab Wheel е спортен аксесоар, който се състои от колело с дръжки, предназначен за изпълнението на упражнения, работещи за развиване мускулатурата на корема и цялостната гъвкавост на торса.

Това е идеален фитнес помощник за поддържане на добра форма дори и в домашни условия, когато времето Ви не е достатъчно да посещавате редовно залата или предпочитате да сте физически активни в уюта на своя дом.

Това тренировъчно колело не е обикновено. То е изработено от двойно колело за осигуряване на по-голяма стабилност, а в самата изработка са вложени подходящи материали, които правят аксесоара по-убедителен, в сравнение с обикновените аб ролери. Колелото е под формата на гума, а по повърхността му има набраздявания, които предотвратяват хлъзгането дори при употреба върху много гладки повърхности.

Дръжките на уреда са подплатени с висококачествена пяна за предоставяне на здрав захват и едновременно меко усещане по време разтягането и тренирането на коремните мускули. Ергономичната форма на дръжките прави употребата на аксесоара изключително комфортно преживяване, което позволява мислите Ви да бъдат на правилно място – напред към изпълнение на зададената цел за перфектна форма.

Кратка характеристика на продукта:

 • Стабилно двойно колело;
 • Повърхност против хлъзгане;
 • Удобни и меки дръжки;
 • Лек и с компактни размери;
 • Добро сцепление.

Търсите новия си домашен фитнес помощник? Изберете ниската цена на тренировъчното колело за корем на Active Gym в Workout.bg и започнете здравословния си начин на живот още сега.

Ползи от тренировките с Active Gym Тренировъчно колело за корем

С Active Gym Тренировъчно колело за корем / Ab Wheel тренирате една от най-трудно постижимите и същевременно най-желани мускулни групи – коремните плочки или т. нар. six pack. Това са мускулите, отговорни за разтягането на торса при движения приближаващи гръдния кош към гръбначния стълб. При използването на уреда тренирате още мускулите в горната част на гърба и раменете. Този тип движения често се сравняват с ефективността на набиранията.

Workout.bg – измерваме нашата успешност с постигнатите от вас резултати.

Информация за продукта
Производител Active Gym
Артикулът е изработен от
Цвят Черен, бял

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Използвайки тренировъчното колело работите за:

 • Извайване на талията;
 • Здрави коремни мускули;
 • Подобряване гъвкавостта на торса;
 • Стабилизиране на ръцете и раменете.

Силови спортове:

 • Фитнес.