МЕНЮ
Кошница
Active Gym Тренировъчен ластик със съпротивление

Active Gym Тренировъчен ластик със съпротивление

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Тренировъчен ластик със съпротивление, Зелен, 5 кг
  • Добавен на: 2022-05-19
  • SKU: 1061
15.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Със сигурност на всекиго от нас се е случвало да му се прииска да пропусне някоя и друга тренировка. Фитнесът е далеч, навън вали, а и не разполагате с кой знае колко свободно време. Това обаче не могат да бъдат оправдания, особено когато искате да изваете перфектното тяло за отрицателно време.

Необходима е дисциплина и постоянство, на които понякога е много трудно да бъдем верни. Именно в такива моменти обаче разполагаме с алтернатива – домашните тренировки. Те могат да бъдат също толкова ефективни, колкото тези във фитнес залата.

За повечето упражнения не са нужни фитнес аксесоари, но все пак е добре да разполагате с някой и друг аксесоар, с който да разнообразите тренировъчната си програма. Active Gym Тренировъчен ластик със съпротивление / Зелен / 5 кг е един от тях.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме и множество други фитнес аксесоари, които можете да откриете в богатата селекция от продукти, отличаващи се с топ качество и изгодни цени.

За какво се използва Active Gym Тренировъчен ластик със съпротивление

Упражненията, за които може да се използва Active Gym Тренировъчен ластик със съпротивление / Зелен / 5 кг са изключително разнообразни. Този ластик ви позволява да експериментирате с тренировките си и по този начин да прецените кои са най-ефективни.

Както казахме, предимството на домашните тренировки е, че не са ви необходими фитнес уреди. Можете да използвате собственото си тегло, за да изградите мускулатурата си. И все пак фитнес аксесоари като ластика на Active Gym могат да са ви от голяма полза.

Дори и главната причина да тренирате вкъщи не е да спестите време или пари, има и друга, която би могла да накара всекиго да се обърне към домашните тренировки. Тренирането трябва да ви доставя удоволствие. Да, в някои случаи е добре да го приемате като задължение, но ако не изпитвате удовлетворение от физическите упражнения, трябва да откриете начин да промените това.

Разнообразието е най-доброто решение, а фитнес аксесоарите могат да разчупят еднообразието с интересни упражнения, които могат да бъдат изключително ползотворни.

Workout.bg – мястото, където ще откриете качествени фитнес аксесоари

В сайта на Workout.bg предлагаме не само широка гама хранителни добавки, но и фитнес аксесоари от първокласно качество, с които да подобрите своите тренировки, за да можете да изваете тялото, което искате.

Информация за продукта
Производител Active Gym
Артикулът е изработен от
Дължина 140 СМ
Съпротивление 5 КГ
Цвят Зелен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Сред основните предимства на този продукт можем да посочим:

  • Развива гръдните мускули;
  • Стяга мускулите от вътрешната страна на бедрото;
  • Компактен е;
  • Премахва напрежението от мускулите на раменния пояс;
  • Изработен е от висококачествени материали.

Силови спортове:

  • Фитнес.