МЕНЮ
Кошница
Active Gym Стойки за лицеви опори / Push-Up Bars

Active Gym Стойки за лицеви опори / Push-Up Bars

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Стойки за лицеви опори / Push-Up Bars
  • Добавен на: 2022-05-19
17.40 лв.
Купи
Бърза поръчка

Active Gym Стойки за лицеви опори / Push-Up Bars са есенциално оборудване за всеки подвижен и лесно преносим домашен фитнес.

Тези стойки ви отделят от земята като ви позволяват стигнете до по-дълбока лицева упора, която ще включи много повече от основните мускули в упражнението.

Ако търсите по-голямо предизвикателство и искате да постигнете значително повече контрол над своята мускулатура и да направите по-добра връзка между мускулите и мозъка си, това е начинът.

Този продукт е изграден да ви предостави лекота, подвижност, когато имате нужда от нея, като същевременно ви стабилизира така, че да се чувствате сигурни при лицева упора.

Ползите от упражнение с телесна тежест

Телесната тежест е тежестта, е масата, която нашето тяло носи всеки ден, навсякъде с нас.

Упражненията без допълнителни тежести, като упражненията, които можете да правите с тези стойки за лицеви упори, предразполагат към постигане на много по-сигурна стабилност в мускулатурата.

Те намаляват потенциала от нараняване и претоварване на мускулите, като не изискват наличието на допълнителни тежести както е при силовите упражнения със щанги, подувки и гири.

Този вид упражнения изискват значително повече контрол над мускулатурата, като предотвратяват неблагоприятните ефекти над организма.

Особено ценно е това да можете да правите такива упражнения навсякъде, където се намирате, а с този продукт това е не само възможно, но дори удобно.

Защо Active Gym Стойки за лицеви опори / Push-Up Bars

Причината да изберете Active Gym Стойки за лицеви опори / Push-Up Bars е понеже тези фитнес уреди са изцяло лични и изцяло ваши.

Техният симплистичен дизайн предразполага към много видове упражнения, в това число лицевите опори, планка или друг вид упражнения за подобрен център.

При складиране тези стойки не заемат почти никакво място, което означава, че могат да се ползват дори при ограничено пространство.

Те са удобни за пътуване, тъй като са компактни, леки и не изискват никакъв вид монтаж, за разлика от други видове фитнес оборудвания за дома. Единственото от което се нуждаете е равна повърхност, която да е достатъчно стабилна.

Кое прави Workout.bg по-различно място от другите

Това, което прави Workout.bg толкова специално място е качеството на продуктите, които можете да намерите тук. Разбира се, специалността на нашите предложения идва и от тяхната ниска цена. Възползвайте се от супер изгодните цени в Workout.bg.

Информация за продукта
Производител Active Gym
Артикулът е изработен от
Материал Пластмаса
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползите от употребата на този продукт са:

  • Удобни за ползване на всякъде;
  • Използват единствено тежестта на тялото;
  • Стабилни и широки основи;
  • Омекотена част за ръцете;
  • Подобрена структура за удължен живот;
  • Удобни за транспорт, където и да сте.

Силови спортове:

  • Фитнес.