Yandex
МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Boxing Hand Wraps 4.5 m - Camouflage/ Камуфлажен Боксови Бинтове 4.5 м

ARMAGEDDON Boxing Hand Wraps 4.5 m - Camouflage/ Камуфлажен Боксови Бинтове 4.5 м

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Boxing Hand Wraps - Camouflage/Камуфлажен Боксови Бинтове, 4.5 М
 • Добавен на: 2022-04-29
 • SKU: 1010
15.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

ARMAGEDDON Boxing Hand Wraps 4.5 m - Camouflage/ Камуфлажен Боксови Бинтове 4.5 м [4.5 Метра] е нужен на всеки, които иска да изолира и обезопаси своята ръка преди спаринг или тренировка.

Продуктът представлява 100% памучен нееластичен бинт, които се използва за предпазване на ръката и костите от контузия. Той помага не само за намаляване на риска, но и за създаване на увереност, с която може да се увеличи силата и точността на всеки удар.

Ако усещате своята ръка сякаш е уязвима и искате да намерите продукт, който да ви помогне с това усещане на несигурност, то този 4.5 метров боксов бинт е идеален за вас.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от огромното разнообразие фитнес аксесоари, които предлагаме на супер цени.

Защо ARMAGEDDON Камуфлажни Боксови Бинтове [4.5 Метра]

ARMAGEDDON Boxing Hand Wraps 4.5 m - Camouflage/ Камуфлажен Боксови Бинтове 4.5 м [4.5 Метра] е от онези неща, които могат да подлъгват за своята полезност само заради семплостта си.

Истината, е че всеки любител или професионалист използва бинтове за бокс, тъй като те драстично намаляват рисковете от дълготрайно контузии.

При правилно и плътно навиване на бинта около ръката, вие компресирате костите на фалангите и кокалчетата, така че те да бъда изолирани от вибрациите на тежките удари.

Дори при удар по круша или чувал, фините костици на ръцете поемат сериозни вибрации, които могат да доведат до микро напуквания по ръцете.

Те от своя страна могат да доведат до артрит и други проблеми, които да попречат на пълноценното използване на пръстите.

Каква е причината спортистите да ползват бинтове за ръце

Спортистите занимаващи се с бойни изкуства насочени върху ударите с ръце избират да използват бинтове като камуфлажният боксов бинт от 4.5, тъй като така се чувстват сигурни.

Силата и издръжливостта са важна част от менталитета на бойните спортове, но също толкова важно е и запазването на едно здраво и функционално тяло.

Когато не искате да правите компромис с качеството – Workout.bg

Няма нищо по-дразнещо и разочароващо от това да си мислите, че разполагате с нещо качествено и полезно, само да разберете, че това не е така. Ако искате никога повече да се излагате на подобен вид усещане, можете да използвате услугите не Workout.bg още днес.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Дължина 4.5 М
Памук 100 % памук
Цвят Камуфлаж

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Ако искате да намалите рисковете от трайни и временни травми по пръстите и ръцете си, то този продукт ще бъде повече от идеален за вас. Неговите предимства са:

 • Достатъчна дължина за пълно уплътняване на ръката;
 • Велкро подсигуряване на бинта;
 • Направен от нееластичен 100% чист памук;
 • Помага за дишането на ръката;
 • Намалява риска от травми и контузии.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.