МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Накитници с метална кука

ARMAGEDDON Накитници с метална кука

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Накитници с метална кука
  • Добавен на: 2022-05-04
  • SKU: 1031
40.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Използването на фитнес аксесоари може цялостно да промени начина, по който тренирате. Има някои физически упражнения, които изискват максимум концентрация, сила и стабилност. Разбира се, за тях трябва да разчитате предимно на собствените си способности, но използването на накитници със сигурност ще ви е от полза.

Често се случва така, че след продължителни тренировки с щанги дланите се изпотяват. Това може значително да повлияе на захвата, като го направи слаб и не толкова стабилен. Ето защо екипът на Workout.bg смята, че употребата на ARMAGEDDON Накитници с метална кука е силно препоръчителна, ако и вие се сблъсквате редовно с този проблем.

Ползите от употребата на ARMAGEDDON Накитници с метална кука

Обикновените фитили несъмнено могат да ви помогнат да имате по-добър захват и съответно да се справяте по-добре с някои видове упражнения като мъртва тяга например. Нактиниците с метална кука обаче осигуряват още по-голяма стабилност. Освен това при обикновените фитили понякога може да бъде трудно да сложите другия, след като сте нахлузили първия. ARMAGEDDON Накитници с метална кука отстраняват с лекота този проблем.

Изработени са от висококачествени материали. Залепват се плътно с велкро лента, като така осигуряват максимална опора на китките. Металните куки се отличават с изключително висока издръжливост и могат да удържат на тежести до 300 кг. Покрити са с материя, която не позволява хлъзгане, за да може захватът да е стабилен.

Мазолите, които се образуват по вътрешната част на пръстите, могат да бъдат много болезнени. Освен че причиняват дискомфорт, не допринасят особено за визията ви. Ето защо е добре да се погрижите за дланите си и да използвате фитнес аксесоари като тези накитници с кука, които не само ще ви помогнат да увеличите броя на повторенията и съответно да повишите ефективността на тренировките си, но и ще предпазите дланите си от наранявания.

Качествените материали и изработка ги правят надеждни, за да сте сигурни, че ще се справите и с най-тежките упражнения във фитнес залата.

Погрижете се за себе си с продуктите на Workout.bg

В онлайн магазина на Workout.bg ще се натъкнете на огромно разнообразие от фитнес аксесоари и други видове продукти, които ще ви помогнат да изваете желаното тяло и да реализирате трансформацията, която сте искали да постигнете. Възползвайте се от атрактивните цени на артикулите ни сега!

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Текстил, метал
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Някои от основните предимства от употребата на накитниците с метална кука са:

  • Осигуряват стабилен захват;
  • Подходящи са за множество упражнения;
  • Комфортни са;
  • Изработени са от висококачествени материали;
  • Предотвратяват травми.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.