Yandex
МЕНЮ
Кошница
Wrist Wraps with Thumb Loop / Еластични тренировъчни накитници с палец
-20 %

OstroVit Wrist Wraps with Thumb Loop / Еластични тренировъчни накитници с палец

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Еластични тренировъчни накитници с палец, 8 x 45.5 cm
 • Добавен на: 2022-05-27
 • SKU: 5903246228946
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
11.96 лв.
14.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Случвало ли ви се е след интензивна тренировка във фитнеса, свързана с вдигането на наистина големи тежести да останете с неприятна болка в китките, която да ви задържи далеч от тежестите за следващите няколко дни? Има начин за предотвратяване на травмите в областта на ръцете, които се получават вследствие на недобра поддръжка в областта на китките и продуктът, който от Workout.bg ви представяме тук служи точно за тази цел.

Спецификации на OstroVit Еластични тренировъчни накитници с палец

OstroVit Wrist Wraps with Thumb Loop / Еластични тренировъчни накитници с палец [8 x 45.5 cm] представляват качествен фитнес аксесоар, който е специално разработен за стабилизиране на китките и палците по време на вдигане на тежести, което спомага за по-добрия хват и по-лесното изпълняване на повдиганията и най-вече предпазва от травми в тази насока.

Тези тренировъчни накитници на полския спортен бранд OstroVit са изработени от висококачествена еластична материя, която приляга идеално върху китката, за да ѝ осигури необходимата поддръжка. Ширината на накитниците е 8 см, а дължината им е 45.5 см, което заедно с велкро лентата за регулиране прави накитниците на практика в универсален размер, подходящ за всяка големина на ръцете.

Към накитниците е прикрепена еластична примка, която се поставя върху палеца. Тя служи за стабилизиране на позицията му по време на изпълнение на вдиганията и подобрява захващането им за лоста. Върху китките е разположено и логото на бранда.

Този спортен аксесоар е дълготрайно решение, тъй като вложените материали и начинът на изработка правят крайния продукт особено издръжлив на продължителна и интензивна експлоатация.

Кратко описание на продукта:

 • Еластични фитнес накитници с палец;
 • Дължина – 45.5 см; ширина – 8 см;
 • Подходящи за всеки размер ръце;
 • Издръжлива материя и здрава изработка;
 • С велкро залепяне.

Защо да закупите OstroVit Еластични тренировъчни накитници с палец

OstroVit Wrist Wraps with Thumb Loop / Еластични тренировъчни накитници с палец ще бъдат вашия незаменим помощник за изпълнение на силови упражнения с тежки щанги, който ще предпази китките ви от травми и ще ви осигури необходимата поддръжка на ръцете за стабилен захват и отнемане на излишното напрежение от уязвимите области.

Освен това те ще предпазят по-крехките зони от разтягане, което е най-чистата причина за отлагане на тренировките с тежести – ефект, който не искате да си причините, ако сте истински мотивирани на успех.

Workout.bg – спортното оборудване на добра цена, което може да помогне както на опитния спортист, така и на фитнес новака да постигне целите си при по-малко травми и с по-голям успех.

Информация за продукта
Производител OstroVit
Артикулът е изработен от
Дължина 45.5 СМ
Материал Текстил
Цвят Черен
Ширина 8 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Предимства, които накитниците с палец ви носят:

 • Стабилизиране на ръцете по време на вдигане на тежести;
 • Отнемане на напрежението от китките;
 • Намаляване риска от разтягания и травми;
 • Подсигуряване на захващането за лоста.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.