Yandex
МЕНЮ
Кошница
Power Wrist Wraps / Накитници

Power System Power Wrist Wraps / Накитници

  • Наличност: По заявка
  • Модел: Power Wrist Wraps / Накитници
  • Добавен на: 2022-06-03
  • SKU: 3500001200005
19.95 лв.
Продуктът е временно изчерпан!
Оставете имейл и получете известие при нова наличност и вземете специална отстъпка!

Power System Power Wrist Wraps / Накитници са специално изработени накитници с уплътняваща лента от силно захващащо велкро.

Тази система за трениране на горната част на тялото, е с висок коефициент на съпротивление, което помага за допълнително тонизиране на предмишниците, бицепсите и други по-фини мускули по ръцете ви.

Системата за захващане с велкро е особено добре адаптирана към динамичността на упражненията, които можете да правите докато носите накитниците.

Защо да тренирате с накитници

Силата на ръцете, и най-вече силата с която захващате, е особено важна за извършването на множество упражнения. Тя може да бъде адаптирана към упражнения без тежести, както е при каланестетиката, или при силови упражнения с щанги.

С тези накитници вие добавяте към натоварването, което мускулите на ръцете усещат, като така увеличавате обема на мускулните влакна и издръжливостта.

С увеличаване обема на мускулните влакна, вие увеличавате и капацитета на мускулите да задържат кислород донесен до клетките чрез кръвта.

Увеличаването на напрежението и натоварването увеличава и издръжливостта на мускулите, което добавя към цялостното усещане на сила и контрол над тежките тренировки.

Освен силата на захвата, тези накитници тренират и тонизират предмишниците, особено в комбинация с правилните упражнения.

Ползите от Power System Power Wrist Wraps / Накитници

За да усетите ползите от Power System Power Wrist Wraps / Накитници, е най-добре да използвате упражнения, които натоварват частите на ръцете, които тези накитници натягат.

Това са трицпесите, бицепсите, предмишниците и дори сухожилията по ръцете и тези до пръстите.

Причината много спортисти да избират именно този начин на трениране, е тъй като увеличават капацитета на нервната система в тази област, правейки упражненията без накитници в пъти по-лесни.

Адаптирайки се към новото натоварване, вашите мускули и стави произвеждат по-обемисти влакна, от една страна да смогнат с натоварване, а от друга, за да позволят за по-голям приток на кислород.

Кое е специалното при Workout.bg

Това, което е наистина уникално при Workout.bg, е нашата способност да адаптираме своите избори спрямо желанията на нашите потребители. Ако целите да постигнете по-добри резултати от сега постигнатите, ние сме правилното място за вас.

В Workout.bg можете да получите препоръка за приема на добавки спрямо вашите специфични изисквания, както и да получите отстъпка при редовен клиент.

Артикулът е изработен от
Дължина 54 СМ
Материал Текстил
Ширина 7.4 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Друга част от ползите от трениране със системи за накитници като Power Wrist Wrap, са:

  • Помага за увеличаване координацията между мозък и мускул;
  • Добавя безопасен метод за увеличаване на съпротивлението;
  • Постоянно напрежение, което увеличава обема на мускулните влакна;
  • Може да се ползва за колене, лакти и китки.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.