Yandex
МЕНЮ
Кошница
Gym Chalk Block

Power System Gym Chalk Block

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Gym Chalk Block, 56 грама
  • Добавен на: 2022-05-27
  • SKU: 4083002000007
9.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Със сигурност сте виждали как щангистите слагат върху дланите си някакъв бял прах, преди да започнат с вдигането на щанги. Този бял прах е талк. Той е изключително ефективен, когато искате да осигурите по-добро сцепление при вдигане на тежести, набиране на лост или други подобни упражнения.

Не е нужно да сте професионални атлети, за да използвате подобни аксесоари. Всеки човек, който иска да е здрав и жизнен, трябва редовно да спортува. Това не значи обаче, че не трябва да вземе необходимите мерки, за да се предпази от контузии и неразположения.

Ето защо Power System Gym Chalk Block [56 грама] е подходящ за тези от вас, които искат упражненията им да са максимално ползотворни, без да се налага дланите да нараняват дланите си дотам, че да не могат да продължат тренировките си.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме богата селекция от спортни аксесоари, които биха могли значително да ви помогнат в тренировките ви, за да можете да се радвате на постигнатите резултати.

Защо да използвате Power System Gym Chalk Block [56 грама]

Когато искате да предпазите дланите си от образуването на мазоли, имате две опции – да използвате или фитнес ръкавици, или талк. И двете си имат плюсове и минуси. Много хора например предпочитат талка, защото ръкавиците запотяват ръцете им, а това нарушава концентрацията им.

При употребата на Power System Gym Chalk Block [56 грама] няма да имате подобен проблем. Нужно е да нанесете малко количество от талка преди да започнете с упражнението си и това е всичко. Край на нетърпимите болки, заради които прекъсвате упражненията си, а знаете, че имате сила за още едно вдигане на щангата или още едно набиране.

Независимо какъв вид тренировки изпълнявате, винаги е важно да имате добър захват. Така не само че ще гарантирате качественото изпълнение на упражненията, но и ще отстраните риска от наранявания, които могат да ви попречат в тренировъчния процес.

Знаете ужасното чувство, когато имате сила да продължите напред, но тялото ви е пострадало и не ви позволява да направите това. Именно поради тази причина използването на талка на Power System е силно препоръчително.

Висококачествени аксесоари в Workout.bg

В каталога с продукти на Workout.bg ще се натъкнете на многообразие от висококачествени спортни аксесоари, благодарение на които тренировките във фитнеса ще бъдат максимално ефективни, за да се радвате на постигнатите резултати. Възползвайте се от изгодните ни цени сега!

Информация за продукта
Производител Power System
Артикулът е изработен от
Тегло 56 Г

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни ползи от употребата на този продукт можем да посочим:

  • Предотвратява образуването на мазоли;
  • Предотвратява изпотяването;
  • Подобрява сцеплението.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.