МЕНЮ
Кошница

Power System

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Няма нищо по-ценно от това да бъдеш достатъчно дисциплиниран и да развиваш тялото си благодарение на собственото си тегло, но спортната екипировка може да ти помогне наистина да надскочиш собствените си граници.

Ако си наистина сериозен и даваш максимума от себе си във всяко нещо, с което се захванеш, не бива да пренебрегваш екипировката за фитнеса. С нейна помощ можеш да поставиш пред тялото си повече предизвикателства, с които то да се справя и по този начин да се развива.

Специално за най-запалените и отдадените фитнес ентусиасти, ние от Workout.bg избрахме екипировка, която ще ти помогне да постигаш по-добри резултати във фитнеса. Представяме ти водещия бранд Power System.

Power System – ключът към твоята сила

Този бранд е създаден от чешкия производител Atlanta Sport, създадена преди близо 30 години.

Оттогава тя е посветена на мисията да предлага иновации в сферата на спортното оборудване. Резултатът от това е, че създава уреди и екипировка, които наистина могат да помогнат на професионалните и любителите атлети да развият пълния потенциал на тялото си.

Брандът Power System е посветен на създаването на защитна спортна екипировка като ръкавици и колани. Те осигуряват надеждна защита при интензивни тренировки в залата, бойни спортове и при тренировките у дома.

Какви продукти на Power System ще намериш тук

Когато тренираш интензивно винаги съществува рискът тялото ти да пострада заради контузия. Ето защо ние ти предлагаме талк, , който осигурява невероятно добро сцепление при тренировките с тежести.

Погрижили сме се да ти помогнем да намалиш опасността от контузия и с висококачествени налакътници. Едновременно устойчиви и омекотени, те осигуряват невероятен комфорт докато тренираш.

Помислили сме и за онези, чиято цел е да изгорят излишните мазнини, и сме избрали високоефективен неопренов колан за отслабване, който ще ви помогне по пътя към целта.

Защо да се довериш на екипа на Workout.bg

Наясно сме с всички проблеми, които можеш да срещнеш в стремежа си да поддържаш съвършено тяло. Именно за това сме тук – да ти помогнем да ги решиш.

Избери Workout.bg и ние ще се превърнем в най-верния ти партньор по пътя към целта.