МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Gymnastic Ball With a Pump 75 cm / Гимнастическа Топка с Помпа

ARMAGEDDON Gymnastic Ball With a Pump 75 cm / Гимнастическа Топка с Помпа

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Gymnastic Ball With a Pump / Гимнастическа Топка с Помпа, 75 см
  • Добавен на: 2022-05-13
  • SKU: 1053
35.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Когато искате да влезете във форма, е добре да започнете с тренировки, които не изискват голямо количество сила и издръжливост. По този начин рискувате да се нараните, а това ще направи по-нататъшните физически упражнения невъзможни.

Ето защо гимнастическата топка е един от най-добрите аксесоари, с помощта на които можете да изпълнявате множество разнообразни упражнения, които да вплетете в тренировъчната си програма.

ARMAGEDDON Gymnastic Ball With a Pump 75 cm / Гимнастическа Топка с Помпа 75 см ще улесни изпълнението на някои видове упражнения – както такива с повишена трудност, така и някои по-леки.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от атрактивните цени, на които предлагаме още много други фитнес аксесоари, с които да разнообразите тренировките си, да ги направите както по-забавни, така и по-ефективни.

Предимства на ARMAGEDDON Гимнастическа Топка с Помпа 75 см

Факт е, че повечето упражнения, които се изпълняват с помощта на гимнастическа топка, са предназначени за жени. Това не значи обаче, че не може да бъде ефективна и за някои физически упражнения за мъже.

ARMAGEDDON Gymnastic Ball With a Pump 75 cm / Гимнастическа Топка с Помпа 75 см е изработена от висококачествен PVC материал, който е издръжлив на спукване, за да бъдете спокойни, че при по-интензивни тренировки няма да се озовете внезапно на пода и да се нараните.

Голяма част от трениращите използват гимнастическите топки за разтягане. Разтягането е много важна стъпка, защото след тренировка отпуска мускулите и ги връща в естественото им състояние.

Гимнастическата топка на ARMAGEDDON е лесна за почистване, изработена е от хипоалергенен материал и може да бъде перфектното допълнение към вашите ежедневни тренировки. С помощта на помпата, включена в комплекта, топката се надува бързо и лесно, за да не губите излишно време.

Повърхността има дизайн срещу хлъзгане, за да можете да се задържате безпроблемно върху топката. Тя е подходяща за усъвършенстване на баланса, като и за практикуване гимнастика за бременни.

Фитнес аксесоари на топ цена в Workout.bg

Спортът е здраве. Поради тази причина не трябва да правите компромиси с аксесоарите, които използвате за тренировките си. Те трябва да са висококачествени, за да бъдат физическите упражнения максимално ефективни. Ето защо в каталога с продукти на Workout.bg сме добавили само най-висококачествените фитнес аксесоари на изключително изгодни цени.

Максимално допустимо тегло
Максимално допустимо тегло 800 КГ
Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Височина 75 СМ
Материал PVC

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Характеристиките на тази гимнастическа топка са:

  • Изработена е от висококачествен PVC материал;
  • Може да се използва за разнообразни упражнения;
  • В комплекта е включена помпа за бързо надуване;
  • Топката може да издържи натоварване до 800 кг;
  • Хипоалергенна е.

Силови спортове:

  • Фитнес.