МЕНЮ
Кошница
Harbinger Мъжки ръкавици Flex Fit

Harbinger Мъжки ръкавици Flex Fit

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Мъжки ръкавици Flex Fit
  • Добавен на: 2022-05-30
35.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Влизате в залата. Хормоните ви се вълнуват. Всичко във вас крещи: „Дай ми тренировката, от която се нуждая!“

Е, длъжни сте да дадете на тялото онова, което иска – все пак то е най-добрият ви приятел, така че по-добре действайте. Сега или никога. Вчера вече е минало, така че днес е времето, в което за пореден път да достигнете до лимита на вашите възможности.

Казахме днес, защото утре няма... а и може да ви домързи, нека си кажем истината.

И със слип ще ти е удобно, ама друго си е с „no-slip“ технологията

Игра на думи – добре, ама да си поиграем и на „Опознай този продукт“. Harbinger Мъжки ръкавици Flex Fit са от онези модели, които задържат комфорта в тренировките дори и след много дълго време на употреба.

Ако сте готови да изпитате чувството какво е да тренираш с първокачествени аксесоари, то доверете се на no-slip технологията на Harbinger Мъжки ръкавици Flex Fit, която ви позволява да не усещате изплъзвания на лостове дори и при завидни тежести.

Workout.bg – кои сме, откъде тръгнахме, накъде сме се запътили

Нека не се правим на непознати – та ние сме Workout.bg! За ваше добро, както и за доброто на визията ви, формата ви, здравето ви и всичко останало – ние сме топ избор.

Трениращият човек никога не е бил толкова близо до това да може бързо да се снабди с всичко, което му е необходимо, за да тренира ефективно. Знаехте ли, че сега можете да го направите и на разумна цена.

Единственото, което има нужда да направите, е да се доверите на онова, което ви споделяме за всеки един наш продукт, както и за типовете хранителни добавки, изложени в нашия онлайн магазин за спортни и фитнес стоки. Чувствайте всяка инвестиция като правилна с нас и нашите предложения.

Заповядайте и разгледайте – “stop n’ shop” дето му викат хората. Очакваме ви!

Искрено ваши, Workout.bg!

Информация за продукта
Производител Harbinger
Артикулът е изработен от
Материал Текстил
Цвят Черен, червен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Защо да изберете точно Harbinger Мъжки ръкавици Flex Fit:

  • Анти-микробна мрежа, отстраняваща неприятните миризми и ограничава разпространението на бактерии;
  • Нуждаете се от максимален обсег на движения? Няма проблеми – Flex Fit са ръкавиците за вас в такъв случай;
  • Замалко да забравим – имате и Tech Gel възглавнички, които буквално се нагаждат спрямо естествените възглавнички на ръката ви. По този начин се минимизира шансът да стане „фаул“ с протриване в областта на дланите;
  • Идва ред и на върха на сладоледа – „NoSweat“ технология, която позволява на кожата на ръката да диша и така се наслаждавате на още по-голям комфорт;
  • Няма по-добро от връзката между трениращия и суровия метал в залата – ето защо моделът разполага със скъсени пръсти, които ще ви дадат възможност да усещате на допир тежестите докато работите с тях.

Силови спортове:

  • Фитнес.