МЕНЮ
Кошница
Nutrend Gloves

Nutrend Gloves

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Gloves
  • Добавен на: 2022-05-27
38.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Силовите упражнения могат да предизвикат тежки травми. Въпреки че мазолите не са сериозна контузия, едва ли има човек, на когото му е приятно да има груби длани. Освен това понякога мазолите могат да са наистина болезнени.

Ето защо е препоръчително всеки, който прекарва голяма част от времето си във фитнес залата, да използва качествени ръкавици, с които да предотврати образуването на пришки и мазоли.

Те се образуват най-често по време на упражения, за които се използва лост. Почти сигурно е, че вдигането на щанги и набиранията със собствено тегло ще доведат до загрубяване на кожата.

Затова ние от Workout.bg сме включили в нашия огромен каталог от разнообразни фитнес продукти Nutrend Gloves – ръкавици с половин пръсти, чиито ползи със сигурност ще усетите следващия път, когато посетите фитнес залата.

Предимства от употребата на Nutrend Gloves

Факт е, че с времето дланите ви се приспособяват и стават по-издръжливи. Захватът ви значително ще се подобри след няколко месеца тренировки. Защо обаче, когато имате възможност, да не предпазите ръцете си?

Най-добрият начин за това е с използването на Nutrend Gloves, които не само че ще направят хвата по-сигурен, но и ще ви предпазят от образуването на мазоли.

Случвало ли ви се е да прекъсвате упражненията си не защото нямате повече сила, а защото дланите ви болят от мазолите? Това е една от най-често срещаните пречки, с които трениращите се сблъскват. Най-добрият начин да ги избегнете е с използването на висококачествени ръкавици.

Ръкавиците на Нутренд имат лепенка, с помощта на която се свалят и се фиксират излючително лесно. Предлагат се в различни размери. Имат класически цвят – черно-бял, и са изработени от мека изкуствена кожа.

Освен това фитнесът не е единственото място, където можете да ги използвате. Ако сте запален колоездач, несъмнено ще усетите ползите от използването на тези ръкавици.

Не правете компромиси във фитнес залата. В противен случай това може да ви коства ефективността на тренировките, както и изгубено време. Също така травмите понякога могат да бъдат толкова сериозни, че да ви попречат да продължите на следващия ден.

Аксесоари на топ цени в Workout.bg

Екипът на Workout.bg иска най-доброто за своите клиенти. Затова на нашия сайт имате възможността да избирате от широка гама артикули, които се отличават с атрактивни цени и отговарят на най-високите стандарти за качество. Не се колебайте и се потопете в безбрежното море на нашите продукти.

Информация за продукта
Производител Nutrend
Артикулът е изработен от
Цвят Бял

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ръкавиците на Nutrend се характеризират със:

  • Висококачествен материал на изработка;
  • Осигуряване на стабилен захват;
  • Защита от наранявания.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.