МЕНЮ
Кошница
Men's Training Gloves  Мъжки тренировъчни ръкавици
-20 %

OstroVit Men's Training Gloves Мъжки тренировъчни ръкавици

  • Наличност: Изчерпан
  • Модел: Men's Training Gloves Мъжки тренировъчни ръкавици
  • Добавен на: 2022-05-27
  • SKU: 5903246228953
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
14.36 лв.
17.95 лв.
Продуктът е временно изчерпан!
Оставете имейл и получете известие при нова наличност и вземете специална отстъпка!

При изпълняването на упражнения като мъртва тяга е необходимо да имаме качествени тренировъчни ръкавици, които да осигуряват добро сцепление, за да бъде изпълнението на упражнението качествено.

Въпреки че това е основната им функция, те също така са предпазват дланите от образуване на мазоли и пришки. Посочихме мъртвата тяга като пример, но фитнес ръкавиците могат да се използват и за още много други упражнения.

Ако искате да извлечете максимума от своите тренировки, екипът на Workout.bg силно ви препоръчва да използвате OstroVit Men's Training Gloves Мъжки тренировъчни ръкавици, които със сигурност ще ви помогнат да стабилизирате захвата си и да направите упражненията си максимално ползотворни.

Защо да използвате OstroVit Мъжки тренировъчни ръкавици

Да, факт е, че след няколко месеца трениране дланите ви ще свикнат с триенето в лоста. Защо е нужно обаче ръцете ви да са груби, след като има начин да ги предпазите и същевременно с това да постигате тренировъчните си цели?

Употребата на OstroVit Men's Training Gloves Мъжки тренировъчни ръкавици е идеален начин да подобрите издръжливостта си, защото така ще можете да се концентрирате изцяло върху упражненията, без болката в дланите да ви разсейва.

Едно от най-честите оплаквания на трениращите, които използват ръкавици, е, че ръцете им се изпотяват още повече. Това води до дискомфорт, който може да попречи на качественото изпълнение на упражнението.

Ръкавиците на OstroVit обаче са изработени от висококачествен материал, който се характеризира с висока издръжливост и не позволява изпотяване на дланите.‘

Във вътрешността на ръкавиците има мека подплата, благодарение на която се заглушават вибрациите, подобрява се сцеплението и се ограничава плъзгането. С помощта на велкро каишка ръкавиците се увиват стабилно около китката, за да осигурят още повече стабилност и комфорт.

Ръкавиците са бели на цвят и се предлагат в няколко размера. Не правете компромиси със себе си, използвайте качествени фитнес аксесоари, за да можете да се справяте безпроблемно и с най-тежките силови упражнения във фитнеса и да постигате очакваните резултати бързо.

Защо да се доверите на Workout.bg

Основната причина, поради която да пазарувате от онлайн магазина на Workout.bg, са качествените продукти, които предлагаме на възможно най-достъпни цени, а професионалното отношение на екипа ни ще убеди всеки клиент да се връща при нас всеки път, когато се нуждае от експертна консултация относно всеки проблем, свързан с фитнеса.

Информация за продукта
Производител OstroVit
Артикулът е изработен от
Материал Текстил
Цвят Черен, бял

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни ползи от употребата на тези ръкавици можем да посочим:

  • Предотвратяват образуването на мазоли;
  • Подобряват сцеплението;
  • Не предизвикват изпотяване.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.