МЕНЮ
Кошница
OstroVit Women's Training Gloves / Дамски тренировъчни ръкавици

OstroVit Women's Training Gloves / Дамски тренировъчни ръкавици

  • Наличност: По заявка
  • Модел: Women's Training Gloves / Дамски тренировъчни ръкавици
  • Добавен на: 2022-05-27
  • SKU: 5903246228830
15.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

При увеличаване на теглото на щангите и дъмбелите се увеличава и трудността за оптимално обхващане лостовете на тежестите, както и опасността от травми в областта на ръцете поради недобрия захват.

В резултат на повечето тежести се увеличава и триенето, а с него се покачва и рискът от образуване на мазоли, което може да изглежда на пръв поглед като незначителен проблем, но всъщност може да се окаже, че именно той ще отложи с няколко дни следващата ви тренировка с тежести, поради болката в ръцете при изпълнението на този тип упражнения.

Именно за справянето с тези набелязани проблеми са създадени специални спортни аксесоари, представител на които е и настоящият продукт на Workout.bg

Техническа характеристика на Ostrovit Дамски тренировъчни ръкавици

OstroVit Women's Training Gloves / Дамски тренировъчни ръкавици са специален фитнес аксесоар, който повишава удобството и защитава ръцете по време на изпълнение на различни фитнес активности, свързани със захващане за лостове, включително за вдигане на тежести.

Ръкавиците са етикетирани като „дамски“ тъй като са в по-малки размери – от XS до L, които да прилегнат перфектно върху женските ръце.

Изработени са от подходящи качествени материали, като на гърба на ръкавиците е използвана специална мрежеста материя, която да подпомогне по-доброто вентилиране на въздуха и съответно да предотврати прекомерното затопляне на ръцете по време на носене на ръкавиците. Ръкавиците са със скосени пръсти и без накитници, за да осигурят по-голяма свобода на движение на ръцете. Материята, използвана в областите между пръстите е еластична.

В основата си ръкавиците се захващат със здраво велкро закрепване за слагане и сваляне на аксесоара без усилие. Във вътрешността на ръкавиците е пришита специална подплата, която да отнеме от вибрациите по време на вдигане на тежести, осигурявайки по-добър комфорт на ръцете. Ръкавиците могат да заменят успешно талка, както и бинтовете за ръце за изпълнението на някои специфични упражнения.

Размери:
- XS – 14 см дължина, 9.5 см ширина;
- S – 14 см дължина, 9 см ширина;
- M – 15 см дължина, 10 см ширина;
- L – 15 см дължина, 11 см ширина.

Защо да изберете Ostrovit Дамски тренировъчни ръкавици

OstroVit Women's Training Gloves / Дамски тренировъчни ръкавици ще ви донесат необходимите сигурност и комфорт по време на тренировки с тежести и лостове, осигурявайки по-добро сцепление при захват и предпазвайки ръцете от негативните последствия при повишеното триене.

Може да имате всичко изброено тук на добра цена, предложена ви от Workout.bg – вашият надежден доставчик на качествени спортни хранителни добавки, фитнес аксесоари, уреди и спортно облекло на разпознаваеми в цял свят производители.

Информация за продукта
Производител OstroVit
Артикулът е изработен от
Материал Текстил
Цвят Черен, син

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Предимства на ръкавиците:

  • Защита против протриване, мазоли, ожулвания, травми;
  • Подсигуряване на хвата;
  • Лимитиране на риска от изтърваване на тежестите;
  • Подобряване на удобството по време на тренировка.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.