МЕНЮ
Кошница

Harbinger

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Много често, когато тренираме не се замисляме за важността на обезопасяващите аксесоари. За щастие, създателят на Hibringer го е направил навреме и е ни е спестил много травми.

За първи път той употребява ръкавица за обезопасяване на китките си за да се предпази от нараняване докато кара скейтборд. Това умно решение се превръща в иновативна идея, която днес е от съществено значение за активно спортуващите.

Това страхотно хрумване е оценено от 8-кратния носител на титлата "Мистър Олимпия" в културизма Лий Хейни. Двамата обединяват силите си и си поставят за цел да разпространят фитнес аксесоари, които да направят тренировките по-безопасни.

Harbinger - открийте силната си страна

От създаването на първоначалната идея е минало много време и продуктите, които Harbinger предлагат не спират да се подобряват и да осигуряват по-голяма защита от наранявания по време на силови тренировки. Днес всеки, който вдига тежести без да се замисля си поставя ръкавици, наколенки или други обезопасителни средства. Благодарение на идеите на основателите на марката много хора тренират по-ефективно и постигат повече.

Harbinger залагат на иновативен дизайн и технология, за да подобрят продуктите си и да успеят да помогнат на повече хора да открият и развият силната си страна. Брандът не спира да проследява тенденциите в спорта и да разширява дейността си. Това се изразява в все по-големият избор от аксесоари за вдигане на тежести, включително обвивки, ремъци и въжета за скорост.

Аксесоарите са подходящи за ползване - както във фитнес залата, така и за спортуване на открито. Употребата им ще ви помогне да бъдете обезопасени докато качвате мускулна маса и оформяте тялото си чрез вдигане на тежести и други силови тренировки.

Harbinger e любим бранд за фитнес аксесоари на много хора включително и на експертите от Workout.bg. Ние подкрепяме мисията на бранда и помагаме на атлети да развият най-добрите си постижения по безопасен начин. Една по-сериозна травма може да бъде краят на вашият активен начин на живот. Поръчайте подходящите за вас фитнес аксесоари, за да предотвратите това.