МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Фитнес ръкавици

ARMAGEDDON Фитнес ръкавици

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Фитнес ръкавици Unisex
  • Добавен на: 2022-05-12
  • SKU: 1050
18.00 лв.
Купи
Бърза поръчка
Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Естествена кожа
Цвят Черен

Силовите упражнения във фитнеса могат да бъдат много тежки. Големите тежести на лостовете могат да окажат такова напрежение върху дланите ни, че да ни се прииска повече да не влизаме във фитнес залата.

Ето защо най-доброто решение на този проблем са фитнес ръкавиците. Те осигуряват добър захват, предпазват от потене и гарантират, че ще изпълнявате упражненията както трябва, без да съществува риск от контузия.

ARMAGEDDON Фитнес ръкавици Unisex са подходящи за хора, които срещат именно такива проблеми. Основното им предимство пред други модели е, че могат да се използват както от мъже, така и от жени.

Ако все пак този модел не е по вашия вкус, в онлайн магазина на Workout.bg ще откриете още много други чифтове, които предлагаме както с различен размер, така и с различен дизайн, за да може всеки наш клиент да открие това, от което се нуждае.

Защо е препоръчително да използвате ARMAGEDDON Фитнес ръкавици Unisex

Отговорът е прост – защото трябва да си гарантирате добър захват, докато изпълнявате тежки упражнения. В противен случай тези упражнения няма да бъдат особено ефективни, формата ви няма да бъде добра и съответно няма да забелязвате прогрес.

Освен това по този начин предпазвате дланите си от образуване на пришки и мазоли. Да, те са доказателство за труда, който сте положили, но едва ли е особено атрактивно през останалата част от деня да имате груба кожа.

Този модел ръкавици са без накитници. За много трениращи накитниците могат да бъдат изключително полезни, тъй като осигуряват стабилност на китката. Въпреки това има и такива, на които стягането в китката им пречи, разсейва ги и така не могат да изпълняват упражненията както трябва.

С използването на ръкавиците захватът е много по-добър. Ако тренирате от известно време във фитнес залата, знаете, че след дълга употреба от повече хора щангите стават хлъзгави от потта. Това създава риск да ги изпуснете и да се нараните. Поради тази причина е препоръчително да избягвате да ги използвате с голи ръце.

Ръкавиците на Армагедон са изработени от естествена кожа, издръжливи са и надеждни са и не задържат влагата по дланите.

Защо да изберете Workout.bg

Ние от Workout.bg ви съветваме да не пренебрегвате качеството на фитнес аксесоарите, които използвате, за да бъдат тренировките ви максимално ефективни и да се наслаждавате на времето си във фитнеса. Възползвайте се от нашите супер цени сега!

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Главните характеристики на ARMAGEDDON Фитнес ръкавици Unisex са:

  • Изработени са от висококачествена материя;
  • Могат да се използват както от мъже, така и от жени;
  • Предпазват от наранявания.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.