МЕНЮ
Кошница
Olimp Sport Nutrition Wrist Wraps Hardcore

Olimp Sport Nutrition Wrist Wraps Hardcore

  • Наличност: По заявка
  • Модел: Wrist Wraps Hardcore
  • Добавен на: 2022-05-27
  • SKU: 5907696490793
25.00 лв.
Купи
Бърза поръчка
Информация за продукта
Производител Olimp Sport Nutrition
Артикулът е изработен от
Материал Текстил
Цвят Черно-жълт

Olimp Sport Nutrition Wrist Wraps Hardcore са специален вид каиши, за увиване около лостовете на щангите и китките, с които се увеличава подемната сила на един спортист.

Целта на този вид каиши е механичното овързване на ръцете лоста на щангата така, че да се предотврати изпускането ѝ следствие потене на дланите или липса на сила в захвата.

Този вид оборудване предоставя на всеки атлет с достатъчни добра техника, мигновен и нестероиден начин бързо да увеличи своя подемен потенциал.

Самите каиши са направени от синтетична материя с грапава текстура, която има меки елементи, позволяващи за комфорт точно върху китките.

Каишите работят по елементарен начин, като с примка се поставят на китката, а останалата, свободна част, стои се увива около лоста, като мястото на увиване се захваща от дланите.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от супер цените, на които предлагаме още много други спортни и фитнес аксесоари.

Каква е ползата от ластиците за тежести

Най-важното при употребата на този вид ластици е да вдигате товари, с които се чувствате комфортни и тялото ви е добре запознати.

Ако ви е за първи път да ползвате подобен вид каиши, е добре да започнете тренировки с тях при по-ниско натоварване, за да свикнете с целият процес на увиване и отвиване на самите каиши.

За да използвате този продукт на максимална степен, е важно самото място на увиване да съвпада с дланта на ръцете, за да се избегне изместване на тежестта или създаване на товар директно върху китките.

Това може да доведе до неприятно нарушаване на нервите на китките, кожата или дори по-сериозни ставни проблеми в тази област.

Кога е удачно да ползвате Olimp Sport Nutrition Wrist Wraps Hardcore

Olimp Sport Nutrition Wrist Wraps Hardcore е най-удачно е да се ползват, когато силата на тягата ви надминава силата на захвата или при тежести, по-големи от 250 килограма.

Разбира се, можете да използвате тези каиши при всякакви тежести, но това може да предизвика изоставане на силата на захвата при по-ниски тежести.

Workout.bg – добрата страна на фитнес индустрията

В света на фитнеса има доста недоброномерени неща, от хранителни добавки без реална полза за вас, до продукти, които не са тествани правилно и могат да предизвикат проблеми.

Но в този свят има и много добри неща, които реално могат да допринесат за повишаване на вашите резултати в залата, не само като сила, но и когнитивно.

Възползвайте се от селекцията на Workout.bg още днес и усетете разликата, но по безопасен начин.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Други ползи от употребата на този продукт са:

  • Помага за постигане на по-добри резултати;
  • Увеличава подемният потенциал при щанги;
  • Може да служи за други упражнения без тежест;
  • Прави упражненията по-безопасни;
  • Не изисква употребата на талк.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.