Yandex
МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Универсални ръкохватки за тренировка / Thick & Fat Grips

ARMAGEDDON Универсални ръкохватки за тренировка / Thick & Fat Grips

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Универсални ръкохватки за тренировка / Thick & Fat Grips
 • Добавен на: 2022-05-04
50.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Ръкохватките за тренировка от този вид са изключително здрави, много полезни и излизат изненадващо изгодно, като се има предвид колко подобряват те силовите тренировки. Ние от Workout.bg силно ги препоръчваме и знаем, че всеки сериозен силов играч може да извлече много ползи от тяхната употреба.

Какво представляват ARMAGEDDON Универсални ръкохватки за тренировка

ARMAGEDDON Универсални ръкохватки за тренировка / Thick & Fat Grips е професионален спортен аксесоар, който е предназначен за осигуряване на по-добро сцепление между ръцете и мястото на захващане. Могат да се използват за по-добър захват и усъвършенстване на натоварването чрез поставянето им върху дъмбели, щанги, лостове или кабели.  

Thick & Fat Grips са по-дебели и плътни и имат перфектен размер, което ги прави подходящи за почти всеки случай, при който ръкохватките биха влезли в употреба. Те осигуряват сигурност на ръцете и предотвратяват плъзгането, благодарение на прецизното набраздяване по тяхната повърхност. Вече няма да е нужно да се разконцентрирате по време на тренировката ви, поради изхлузването на ръцете ви и съответно ще може да се съсредоточите върху нейната ефективност.

Универсалните ръкохватки на ARMAGEDDON са направени от изключително качествени материали и са създадени с грижа за комфорта на спортуващия, благодарение на което осигуряват ергономична поддръжка на ръцете. Семплият им дизайн и супер здравината им позволяват ръкохватките да могат да ви служат на практика до живот, което прави цената им супер изгодна.

Тъй като ръкохватките имат по-голяма дебелина, при използването им се придава по-голям обем на лостовете. Това е търсен ефект, тъй като благодарение на него определени мускули се активират в по-голяма степен, което води до по-бързото им тонизиране и увеличаване на силата в тях с течение на времето.

Кратка характеристика:

 • 2 бр. универсални ръкохватки;
 • Дебели, плътни и ергономични;
 • Предотвратяват плъзгането;
 • Изработени от силикон;
 • Лесни за употреба;
 • Супер здрави и издръжливи.

Какви ползи носят Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips

ARMAGEDDON Универсални ръкохватки за тренировка / Thick & Fat Grips служат за подобряване на сцеплението между ръцете и лоста, щангата, дъмбелите, усъвършенстване на захвата и извличане на максимума от упражненията с тежести и другите силови упражнения. Те спомагат за по-добро активиране на мускулите в горната част на тялото и спомагат за тяхното по-бързо стягане и извайване, което довежда и до увеличаване на техния силов капацитет.

Искате да направите тренировките си по-ефективни час по-скоро? Поръчайте ARMAGEDDON Универсални ръкохватки за тренировка / Thick & Fat Grips през онлайн магазина на Workout.bg и спестете време и пари.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Силикон
Цвят Червен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Универсалните ръкохватки ви помагат за:

 • По-добро захващане на ръцете към лостове, кабели, щанги и дъмбели;
 • Елиминиране на възможността за нежелано приплъзване на ръцете;
 • Прецизно изпълнение на упражненията с тежести;
 • По-ефективно изграждане на мускулите в горната част на тялото.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.