МЕНЮ
Кошница
Glutamine

AllMax Nutrition Glutamine

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Glutamine 400 Г
 • Добавен на: 2023-05-23
 • SKU: 665553112961
69.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

AllMax Nutrition Glutamine [400 грама, 80 Дози] е хранителна добавка, която попада в категорията аминокиселини и в подкатегорията на така наречените добавки с глутамин.

Основните цели на този продукт са да помогне на тялото неговото по-добро възстановяване след тренировка. Редовният прием води до по-добър протеинов синтез и спомага за успокояването на мускулните болки по време и след тренировка.

Коя е основната съставка на AllMax Nutrition Glutamine [400 грама, 80 Дози]

AllMax Nutrition Glutamine [400 грама, 80 Дози] е хранителна добавка, чиято основна съставка е чиста форма на глутамин. Глутаминът е аминокиселина, която е есенциална за нормалното функциониране на организма.

Това означава, че той трябва задължително да се набавя от външен източник, тъй като човешкото тяло не може да го синтезира само. Това може да става с храната или с помощта на добавки.

За какво ни помага глутаминът

Глутаминът е важен за възстановяването на мускулните тъкани след интензивни тренировки и може да помогне за намаляване на мускулния разпад, който е неделима част от всяка една тренировка.

Освен това, глутаминът подпомага за доброто здраве и функциониране на клетките в дебелото черво, като на свой ред така се поддържа цялостното здраве на храносмилателната система.

Какво представлява и как да се приема

AllMax Nutrition Glutamine [400 грама, 80 Дози] се предлага в прахообразна форма, като всяка опаковка съдържа 400 грама прах, което обикновено е достатъчно за около 80 дози, в зависимост от препоръчителната дозировка.

AllMax Nutrition Glutamine съдържа само един активен състав - глутамин. Концентрацията и чистотата на глутамина в продукта е от най-високо качество и с гарантиран произход.

Необходимо ли е да се консултираме преди прием

AllMax Nutrition Glutamine е висококачествен продукт, който не би трябвало да създава никакви проблеми при спазване на препоръчителната дневна доза и препоръките за прием.

Въпреки това, преди да започнете да го ориемате, трябва да се консултирате с вашия лекуващ лекар, тъй като само той познава вашето състояние достатъчно добре за да знае как точно да го приемате.

Ако искате да научите повече за AllMax Nutrition Glutamine, можете да се консултирате с експерт по хранителните добавки от Workout.bg. Това е напълно безплатно и не ви обвързва с никаква покупка.

От къде да купим AllMax Nutrition Glutamine

Изберете магазин, който е специализиран в предлагането на добавки и има добра репутация.

Магазинът на Workout.bg е чудесен избор, тъй като предлага на своите клиенти единствено продукти с гарантиран произход и най-високо качество, опции за безплатна доставка и възможност за консултация със специалист по хранителните добавки. .

Информация за продукта
Разфасовка 400 Г
Производител AllMax Nutrition
Дозировка
Една доза 5 Г
Дози в опаковка 80 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози дневно
Аминокиселини в една доза
Л-глутамин 5 Г

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - преди тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

 • Поддържа мускулното здраве: Глутаминът е важен за растежа на мускулите и помага при възстановяването на мускулите след тренировка. Той предотвратява разграждането на мускулните тъкани и стимулира синтеза на мускулния протеин.

 • Подкрепя имунната система: Глутаминът е важен източник на енергия за клетките на имунната система и подпомага функцията на белите кръвни клетки.

 • Поддържа здравето на черния дроб и белите дробове: Глутаминът помага за детоксикацията на амоняка в черния дроб. Той също така поддържа функцията на белите дробове и може да бъде полезен при възстановяване от тежки заболявания или операции.

 • Подпомага здравето на стомаха и червата: Глутаминът е важен за регенерацията на клетките на червата и поддържа здравата функция на червата.

 • Поддържа функцията на мозъка: Глутаминът подпомага когнитивните функции и настроението, като улеснява производството на гама-аминобутирена киселина (GABA), един от основните успокояващи невротрансмитери в мозъка.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.