МЕНЮ
Кошница
AllMax Nutrition Beta Alanine

AllMax Nutrition Beta Alanine

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Beta Alanine 400 Г
 • Добавен на: 2023-05-23
 • SKU: 665553202396
50.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

AllMax Nutrition Beta Alanine [400 грама, 125 Дози] е хранителна добавка, чиято основна цел е да ви направи по-енергични и по-издръжливи при тренировка, тонизирайки вашата муслулатура и позволявайки ви да тренирате по-дълго и по-интензивно, без да се изтощавате.

Какво представлява AllMax Nutrition Beta Alanine [400 грама, 125 Дози]

AllMax Nutrition Beta Alanine [400 грама, 125 Дози] е хранителна добавка, предлагаща чист бета-аланин в прахообразна форма. Бета-аланинът е аминокиселина, която играе важна роля в синтеза на карнозин в организма.

Карнозинът е вещество, което се намира в мускулите и има ключова роля за подпомагане на мускулната издръжливост и намаляване на умората по време на интензивни физически упражнения.

За кого е подходящ и как да се приема

AllMax Nutrition Beta Alanine е създаден за спортисти и фитнес ентусиасти, които търсят начин да подобрят своята издръжливост и да изпитат по-добри резултати от тренировките си.

Този продукт се предлага в прахообразна форма, като всяка опаковка съдържа 400 грама прах, което обикновено е достатъчно за около 125 дози, в зависимост от препоръчаната дозировка.

Препоръчителната доза на AllMax Nutrition Beta Alanine може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и насоките на производителя.

Важно е да се спазват указанията на опаковката и да се консултирате лекар, преди да започнете да приемате тази добавка, така че да се осигури нейното правилно и безопасно използване.

От къде да купим AllMax Nutrition Beta Alanine и какви са предимствата на Workout.bg

При избора на място за поръчка на AllMax Nutrition Beta Alanine, workout.bg предлага няколко предимства:

1-во: Авторизиран дистрибутор

Workout.bg е оторизиран дистрибутор на AllMax Nutrition продукти в България. Това означава, че можете да бъдете уверени в оригиналността и качеството на продукта, който поръчвате;

2-ро: Голямо разнообразие от продукти

Workout.bg предлага широка гама от хранителни добавки и спортни продукти. Освен AllMax Nutrition Beta Alanine, може да намерите и други продукти, които са от интерес за вас и отговарят на вашите нужди и цели;

3-то: Удобство и бързина на доставка

Workout.bg предлага удобна онлайн платформа за поръчки, която ви позволява да изберете желаните продукти и да ги получите бързо и лесно до вашия дом или офис.

Те се стремят да осигурят възможно най-бърза и надеждна доставка на поръчките;

4-то: Експертен съвет и поддръжка

Workout.bg разполага с екип от специалисти, които са на разположение, за да ви предоставят съвет и поддръжка при избора и използването на продуктите;

5-то: Качество и доверие

Workout.bg е известен и утвърден онлайн магазин за спортни добавки и продукти в България. Те се грижат за качеството на своите продукти и услуги и се стремят да предоставят най-доброто на своите клиенти.

Информация за продукта
Разфасовка 400 Г
Производител AllMax Nutrition
Дозировка
Една доза 3.2 Г
Дози в опаковка 125 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза дневно

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - преди тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползи:

 • Подобрява издръжливостта: Beta Alanine помага за увеличаване на производството на карнозин в мускулите, което може да подпомогне издръжливостта при интензивни тренировки.
 • Намалява мускулната умора: Увеличаването на нивата на карнозин може да помогне за намаляване на киселинността в мускулите по време на упражнения, което може да помогне за намаляване на мускулната умора.
 • Подпомага мускулното изграждане: Beta Alanine може да подпомогне общия мускулен растеж и развитие чрез подкрепа на интензивните тренировки.
 • Подобрява спортната производителност: Някои изследвания показват, че Beta Alanine може да подобри общата спортна производителност, включително силата и издръжливостта.
 • Подкрепа за възстановяване след тренировка: Beta Alanine може да подпомогне процеса на възстановяване след тренировка, като помага за намаляване на мускулната умора и повишаване на мускулната издръжливост.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.