МЕНЮ
Кошница
BAD ASS / T-Shirt Logo

BAD ASS / T-Shirt Logo

  • Наличност: По заявка
  • Модел: BAD ASS / T-Shirt Logo
  • Добавен на: 2022-06-21
21.95 лв.
Купи
Бърза поръчка
Информация за продукта
Производител BAD ASS
Артикулът е изработен от
Материал Памук 100%
Размер S, M, L, XL
Цвят Червен

Когато започнете да посещавате фитнес залата, едва ли най-важното нещо е тренировъчното облекло. Това е съвсем нормално, тъй като искате да се фокусирате предимно върху самите упражнения, а не толкова върху това как изглеждате. Обличате една тениска и къси панталони и сте готови.

Защо обаче да не се погрижите и за визията си, докато тренирате? Ако вече сте разглеждали продуктите в онлайн магазина на Workout.bg, вероятно знаете за широката гама хранителни добавки на бранда BAD ASS, които предлагаме.

Освен тях обаче производителят предлага и модерно тренировъчно облекло, което се отличава с високо качество и интересен дизайн. Тениската BAD ASS BAD ASS / T-Shirt Logo, която предлагаме на супер цена, може да бъде новото ви допълнение във вашия гардероб.

Защо да изберете BAD ASS BAD ASS / T-Shirt Logo

Много от модерните тениски имат най-различни щампи и печати, които ги правят атрактивни за повечето клиенти. Не всеки човек обаче си пада по тези дизайни и затова търси тениски, който да са максимално изчистени.

Ако вие сте един от тях, то тениската BAD ASS BAD ASS / T-Shirt Logo е точно за вас. В случай, че използвате хранителните добавки на бранда, това е чудесен начин да заявите своята лоялност към него и неговите продукти, но дори и да не сте запалени почитатели, универсалността, която самото име носи, прави тази тениска подходяща за всекиго.

Тениската на BAD ASS е една от тези дрехи, които могат да се носят както по време на тренировки, така и в ежедневието. Ако обичате да се обличате спортно, можете да я комбинирате с любимия си суичър, за да разчупите визията си.

Един от основните проблеми на тениските с щампи и печати е, че с времето тези щампи се напукват. Дори и материята на самата тениска да се запази след множество изпирания, унищожената щампа я загрозява и я прави неизползвама. Затова и тази тениска се отличава с високо качество на щампата, която ще издържи на каквото и да я подложите.

Разбира се, преди да поръчате, трябва да изберете размер. Предлагаме тениската в S, M, L и XL размер.

Висококачествено тренировъчно облекло в Workout.bg

Тренировъчното облекло бързо се износва, когато упражненията във фитнеса са интензивни. Затова трябва да изберете такова, което се отличава не само с интересен дизайн, но и с високо качество, а в онлайн магазина на Workout.bg ще попаднете именно на това.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

  • в тренировъчни дни - след тренировка
  • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.