МЕНЮ
Количка
Bad Ass / Training Bag

Bad Ass / Training Bag

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Bad Ass / Training Bag / Red
 • Добавен на: 2022-05-19
11.45 лв.
Купи
Бърза поръчка

Кой е най-бързият начин за опаковане на нужната фитнес екипировка и скоростно излитане от вкъщи към залата? Естествено, това е мешката. Това е изключително семпла спортна раница, която се състои от едно единствено голямо отделение и се затваря и отваря с помощта на връзки, които играят ролята и на презрамки или дръжки. 1, 2, 3 и вече сте събрали всичките си фитнес аксесоари на едно място и може да потеглите към залата, без да губите повече излишно време.

Какви предимства крие BAD ASS Bad Ass Training Bag Red

BAD ASS Bad Ass / Training Bag / Red е от типа спортни аксесоари, които едва ли има сериозен фитнес маниак, който да не притежава. И има защо. Това е най-лесният, удобен и бърз начин за поместване на фитнес принадлежностите, необходими ви за залата или за тренировката на открито.

Освен че може да ви послужи по този конвенционален начин, мешката е идеална и за спретнато съхраняване на аксесоарите, така че да сте сигурни, че те винаги са на място и няма да събират домашен прах.

С огромното лого „Bad ass” ще допълните спортното си излъчване на неуморим хищник, готов да даде всичко от себе си в залата, на терен и въобще във всяка сфера на живота, превъзмогвайки лимита, с който немотивираните се задоволяват и прескачайки отвъд границите на традиционното. Огненият червен цвят символизира сила, мощ, устрем, кураж и опасност – ако притежавате такива качества, то тази мешка ще ви пасне идеално.

Всичко това гарнирано с ниска цена от Workout.bg прави тази супер практична мешка неустоимо предложение, което може да имате още сега само чрез няколко клика в онлайн магазина ни.

Мешката на BAD ASS е изработена от специфична здрава износоустойчива материя. Тя осигурява по-лесно проникване на въздуха през нея, за да може тренировъчното ви облекло, поместено вътре да диша свободно и да изсъхне по-бързо. Освен това материята е изключително лесна за почистване и позволява изпирането на мешката на ръка или в пералня.

Защо да закупите BAD ASS Bad Ass Training Bag Red

Спортната мешка BAD ASS Bad Ass / Training Bag / Red е идеална за съхранение и пренасяне на различни фитнес аксесоари от вкъщи към залата и обратно. Тя е супер лесна за използване и ще улесни приготовленията ви за тренировка, намалявайки времето за събиране на спортните принадлежности, без които не можете.

Мешката е особено подходяща и за пътувания с автомобил, тъй като свободната ѝ форма ще помогне за оптимизиране на използваното пространство и ще ви спести място.

Workout.bg – фитнес принадлежностите, без които не можете, на цени, на които не можете да устоите.

Информация за продукта
Производител BAD ASS
Артикулът е изработен от
Материал Текстил
Цвят Червен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Мешката ще ви послужи за:

 • Бързо и лесно пренасяне на спортни принадлежности;
 • Съхраняване на фитнес аксесоари и спортна екипировка.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.