Yandex
МЕНЮ
Кошница

BAD ASS

17.95 лв.
Купи
11.45 лв.
Купи
129.95 лв.
Купи
139.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
52.95 лв.
Купи
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

За изваяното като от скулптор тяло е нужна не само дисциплина по време на тренировки, но и хранителен режим, богат на необходимите хранителни вещества, чиито източници обаче невинаги могат да са надеждни. Ето защо производителят BAD ASS е предпочитан от голяма част от хората, които искат тренировките във фитнеса да са максимално ползотворни.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от широката гама продукти, които този производител предлага. Нашият екип ги е сортирал внимателно в съответните категории, за да можете лесно да избирате онези суплементи, от които бихте имали най-много полза.

С какво се отличават хранителните добавки на BAD ASS

Репутацията на хранителните добавки е противоречива. Една част от хората не ги смятат за ефективни, а считат, че са поредният маркетингов трик, който цели да привлече тези, които искат перфектни форми на тялото.

Тази погрешна представа се корени в мита, че суплементите могат да заместят храната и магически да трансформират тялото ви в такова на културист. Целта им обаче е да служат като допълнение, което да подпомогне растежа на мускулите, редуцирането на теглото или други важни процеси, които са стъпките към постигането на изящните форми.

BAD ASS е бранд, ситуиран в Полша, който предлага определен вид хранителни добавки – предимно гейнъри, аминокиселини, BCAA и различни видове протеини. Това, което го отличава от другите производители на суплементи, е, че се фокусира само върху конкретен тип хранителни добавки.

Ако сте разглеждали сайтовете на повечето производители, със сигурност сте видели, че предлагат огромно разнообразие – както гореспоменатите, така и добавки, които съдържат екстракти от билки и растения, подходящи не само за спортисти, но и за хора, които имат здравословни проблеми и искат да се справят с тях.

Това, че полският бранд се е дистанцирал от такова многообразие на продукти, всъщност може да се посочи като положително, тъй като така фокусът е върху малък набор от продукти, които обаче се характеризират с изключително качество.

Безкомпромисни с качеството

Когато става дума за здраве, трябва да сме безкомпромисни с качеството. Това важи както за потребителите, които трябва да бъдат взискателни към това, което купуват, така и за търговците, които внимателно трябва да подбират брандовете, чиито продукти предлагат.

Затова ние от Workout.bg считаме удовлетвореността на клиентите ни за наше задължение, което изпълняваме, като предлагаме хранителни добавки, които отговарят на очакванията на всеки потребител.