Yandex
МЕНЮ
Кошница
BAD ASS / T-Shirt Clarence De Vis

BAD ASS / T-Shirt Clarence De Vis

 • Наличност: В наличност
 • Модел: BAD ASS / T-Shirt Clarence De Vis
 • Добавен на: 2022-05-10
21.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Стремите се да натрупате колкото се може повече мускули и да уголемите обема на тялото си, извайвайки страхотен релеф? Търсите уникално спортно облекло, което да отрази вашите физически стремежи и същевременно да е супер удобно, но и привличащо не само вашия, но и чуждите погледи? В Workout.bg имаме предложение за вас, което да отбележи края на вашето търсене, увенчавайки го с успех.

Какво отличава BAD ASS BAD ASS T-Shirt Clarence De Vis

BAD ASS BAD ASS / T-Shirt Clarence De Vis е уникален артикул от селекцията ни със спортно облекло, който е създаден специално за най-мотивираните фитнес маниаци, вдъхновяващи се от изваяните тела и устрема на професионалните бодибилдъри. Това е специална мъжка тениска с на пръв поглед семпъл дизайн, но изключително убедително изпълнение.

Това, което отличава най-много тази професионална спортна тениска за тренировка е принтът с фигурата на Clarence De Vis, известен още като белгийският хищник в бодибилдинга. С обличането на тениската вие ще станете част от неговия отбор, а при всяко поглеждане в огледалото в залата ще може да се мотивирате отново от неговите постижения, защото нищо не е невъзможно, стига да го искаш достатъчно силно, така че да полагаш достатъчно усилия за реализацията му.

Тениската е в предизвикващ сетивата червен цвят, чийто нюанс привлича особено внимание и стимулира психическата мотивация. Според психологията на цветовете червеното е символ на силата, мощта, устремът, куражът и… опасността.

Ако сте от хората, които не се притесняват да добавят повече тегло към тренировките си, да изнасят своя физически лимит все по-нависоко и надалеч, да добавяте още повторения и да увеличавате изминатите километри, то тази тениска ще отрази перфектно вашия спортен ентусиазъм.

Тази мъжка спортна тениска на BAD ASS е изработена от висококачествена материя, която позволява на тялото да диша по време на тренировка и му осигурява необходимия комфорт при изпълнение на най-различни физически активности.

От кого е вдъхновена тениската BAD ASS Clarence De Vis

Кларънс започва своето бодибилдинг пътешествие през вече далечната 1999 г. Само 9 години след това той се превръща в професионален бодибилдър, като малко по-късно след това започва да заема все по-завидни и по-високи места в състезанията на бодибилдинг индустрията.

Неслучайно той се прочува като „Белгийският хищник“. През 2018 г. Clarence De Vis става първи в италианската професионална бодибилдинг лига през 2018 г. и до ден днешен продължава да трупа успехи в своето поле.

Искате да осигурите на себе си и тренировката си ново вдъхновение, чрез избирането на удобно професионално спортно облекло? Изберете тази тениска на BAD ASS и я получете на супер изгодна цена от Workout.bg – мястото, от където може да черпите спортна мотивация и да се сдобиете с най-ефективните спортни помощници.  

Информация за продукта
Производител BAD ASS
Артикулът е изработен от
Материал Памук
Цвят Червен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители.

Предимства на спортната тениска BAD ASS BAD ASS / T-Shirt Clarence De Vis:

 • Осигурява удобство на тялото по време на физическа активност;
 • Стимулира за мощни фитнес приключения;
 • Придава дързост на спортната визия.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Баскетбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай.

Силови спортове:

 • Фитнес.