Yandex
МЕНЮ
Кошница
NOW Foods Cordyceps 750 mg

NOW Foods Cordyceps 750 mg

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Cordyceps 750 mg, 90 капсули
 • Добавен на: 2022-02-17
70.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

NOW Foods Cordyceps 750 mg [90 капсули, 45 дози] е хранителна добавка със 100% чисто съдържание от мицела на гъбата наречена Ophiocordyceps sinensis.

Това е тибетска гъба (старо име Cordyceps Sinensis), която расте в какавидите на пеперуди и е древна съставка в много китайски и тибетски лекарствени продукти.

В модерния свят, кордицепсът се използва за третиране на някои видове левкемия, както и при рестартирането на вътрешния биологичен часовник (циркадния ритъм).

При ограничени тестове също така показва обещаващи резултати при третирането на депресия – ползва се и като антидепресант.

В древната медицина се е ползва за лечението на белодробни заболявания както и за детоксикация. Днес разбираме, че се справя отлично и със свободните радикали.

Какво е кордицепс и за какво се ползва

Cordyceps Sinensis е потентна гъба, която, в модерната медицина, се ползва за синтеза на други лекарствени продукти. Върху нейните биохимични показатели са базирани множество лекарствени продукти, в това число антидепресанти и лекарства против левкемия.

Употребена като спортна добавка, този продукт ще позволи на тялото да се отърве от токсичното влияние на анайонните свободни радикали. Други значими ефекти е грижата за белодробната функция и за сърдечно-съдовата функцията.

NOW Foods Cordyceps 750 mg [90 капсули, 45 дози] е изцяло чист, биологично набавен продукт без синтетични съединения. Добива се чрез отглеждането на гъбите върху ориз или чрез ин витро събиране на мицела.

Ползите на NOW Foods Cordyceps 750 mg [90 капсули, 45 дози]

Продукти от този клас имат много ползи, но много често се свързва със способността си да намаляват неравномерното кръвно налягане. Особено ползотворни са при хора страдащи от хипертония или при усилени физически активности.

Има причина тази гъба да се среща в много древни лечебни рецепти – тя е нетоксична за човека, като се метаболизира в множество други благоприятни вещества, които имат отражение върху цялостния тонус на тялото.

Всеки ден напредвате – само с продуктите от Workout.bg

Отговорността към здравословното спортуване пада върху плещите на всеки активен, но без правилните хранителни добавки това става невъзможно.

Затова Workout.bg се превърна в централното място за всеки с интерес не само към здравословния начин на живот, но и с по-добрите атлетични постижения – станете един от много, които вече се довериха на нашата експертиза.

Информация за продукта
Разфасовка 90 капсули
Производител NOW Foods
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 45 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по една доза дневно.
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа: 100% чисто съдържание от мицела на гъбата наречена Ophiocordyceps sinensis
Теодоси Костадинов 05/05/2022

Работи по-добре отколкото очаквах! Само няколко минути след като взех две, усещам как дробовете ми започват да се отварят и дишам много по-добре от преди за поне няколко часа. Помага ми да се чувствам по-отпочинал преди лягане, защото получавам повече кислород в съня си. Приемам го, преди да отида да тичам, и ми помага да правя страхотни и големи вдишвания. Прекрасен продукт.

Мирослав Иванов 14/04/2022

До ден 3 забелязах подобрение в енергията. Надявам се и другите да видят това. NOW Cordyceps подобри ежедневието ми. По-добро настроение, висока енергия, по-малко болки в мускулите. Няма да спра да го приемам.

Цветан Спасов 25/03/2022

Определено препоръчвам NOW Cordyceps на всеки, който се нуждае от нежен тласък. Не ме кара да се чувствам нервен или тревожен по начина, по който го прави кофеинът, вместо това предлага постоянна енергия, издръжливост и фокус, за да свършим нещата си. Поне при мен ми помогна със съня и като ми звънне алармата се чувствам по-отпочинал отпреди.

Цветан Спасов 18/03/2022

Тази добавка ми дава много енергия, за да преживея дългия работен ден. Работя около 10 часа на ден в много натоварен ресторант и този продукт ме кара да мисля ясно и много бодро. Спрях да го приемам за малко повече от седмица и забелязах голяма разлика в енергийните нива.

Гинка Стоилова 18/03/2022

Опитвала съм се по много начини да се справя със симптомите на менопаузата. Някои работят, други не. Това, което мога да добавя към този продукт е, че определено ми даде издръжливост. Не го приемам всеки ден, колкото е необходимо, всъщност не очаквах това да има някакво влияние, но имаше.

Алекс Кожухараов 18/03/2022

Тези капсули надхвърлиха очакванията ми. Чувствам се прекрасно и имам енергия. Не се чувствам изтощен в края на деня. Ако смятате, че можете да се възползвате от тези фантастични билки, не ги пропускайте. Поръчайте ги възможно най-скоро!

Мирон Банов 17/03/2022

Веднага забелязах разлика в дишането си. Притеснявах се да взема тази добавка, но беше фантастична. Приемам 2 капсули дневно и това ми действа добре.

Христо Серафимов 11/03/2022

Започнах да приемам този продукт преди няколко години за подкрепа на имунната си система. Той беше страхотен в „помагането“ за поддържане на холестерола ми в правилните граници. Приемам много лекарства за сърце и те изсмукват много енергия и витамини от тялото ми. Така че моят фармацевт препоръча този продукт като добра добавка и той наистина ми помогна да се почувствам много по-добре. Просто се чувствам по-силен и по-здрав, когато го приемам.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Една таблетка от 750 милиграма кордицепс помага за вкарване на тялото в ритмичност с природните цикли, както и:

 • Подобрява дейността на белодробните капиляри;
 • Изравнява пулсациите на сърцето;
 • Стабилизира кръвоносната система;
 • Помага срещу кислородната атрофия на мускулатурата;
 • Въздейства благоприятно върху централно-нервната система.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.