МЕНЮ
Количка

Cvetita Herbal

Производител: Cvetita Herbal
Коя е магическата съставка, която може да зареди тялото Ви с преливаща енергия и да концентрира ума Ви, за да постигате по-лесно набелязаните от Вас цели? Има ли начин да направите по-ефективни физическите и психическите активности от Вашето ежедневие и то по естествен път? От Cvetita Herbal дават ..
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Искате ли да получавате лесно и бързо всичко, от което имате нужда? Става дума не само за различни продукти (суплементи, аксесоари и фитнес уреди) – питаме ви директно за хранителните вещества, които ви трябват, за да изградите тялото си по най-добрия начин. Те са изключително важни, за да може орг..
4.50 лв.
без ДДС:4.50 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Залата е вашето хоби и бавно усещате, че се превръща в начин на живот? Искате да получавате винаги най-доброто, защото давате най-доброто от себе си за вашето тяло? Тогава просто се доверете на професионалната ни преценка и оставете на нашата намеса да поправи някои от грешните практики и навици, к..
4.00 лв.
без ДДС:4.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Търсите още по-вкусна и хранителна алтернатива, с която да заситите организма си с необходимите вещества? Искате вашият външен вид да се влияе от сладки десертчета? Търсите точното сладко десертче, което всъщност да не е точно захарно изделие, а по-скоро да е „сладко“? Ние от онлайн магазина, създа..
4.00 лв.
без ДДС:4.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Страдате ли от необяснима умора, продължителна разсеяност и трудна концентрация, раздразнителност, демотивация, липса на енергия и ентусиазъм? Тези симптоми, заедно със знаци като често боледуване, подути очи, издуване на стомаха, алергии, петна и раздразнена кожа са ясни индикации, че тялото Ви се ..
29.00 лв.
без ДДС:29.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Чесънът е една природна даденост, която изпълва с още по-богат смисъл хипократовата сентенция „Нека храната Ви бъде лекарство и лекарството – храна“. Неслучайно, още от древни времена, хората, интересуващи се от естествени продукти, укрепващи човешкото здраве и осигуряващи на организма протекция от ..
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Зеленият чай се добива от растението Camellia sinensis, при преработване на листата му чрез пара, пържене или изсушаване. Тази древна билка има вековно приложение за медицински цели от жителите на Китай, Япония и Индия, а в днешни времена – и от хората по целия свят. Удобна за консумация форма на р..
35.00 лв.
без ДДС:35.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Коя е най-предпочитаната топла напитка от растителен произход след кафето, която също като него може да се похвали с богато съдържание на кофеин и огромен брой почитатели? Зеленият чай, разбира се. Зеленият чай е използван като древен лек в индийската и китайската традиционна медицина и е познат в ..
29.00 лв.
без ДДС:29.00 лв.
Herbal C
Ново
Производител: Cvetita Herbal
Витамин C е сред най-познатите средства за естествено подпомагане на имунитета. Едва ли има много хора, които при настинка или грип не се насочват към долапа, за да извадят от там витамин С под някаква форма. Освен мощно имуностимулиращо действие обаче, L-аскорбатът или още аскорбиновата киселина им..
20.00 лв.
без ДДС:20.00 лв.
Vit C 600 mg
Ново
Производител: Cvetita Herbal
Яденето на лимони не е най-сигурният източник на така необходимия за множество процеси в човешкия организъм витамин С. А защо въобще е нужно да си го набавяме? Той не е от нутриентите, които нашето тяло може да произведе самостоятелно и тъй като организмът ни не е способен сам да го синтезира, трябв..
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Vitamin C + Siberian Ginseng & Leuzea 30 таблетки
Ново
Производител: Cvetita Herbal
Поради множеството чудесни за човешкото здраве свойства на витамин С, в света се произвеждат най-различни видове хранителни добавки, съдържащи витамина, които под една или друга форма да ни осигурят по-добро здраве. Витамин С стана популярен и като суплемент за спортисти, тъй като аскорбиновата кис..
18.00 лв.
без ДДС:18.00 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)