МЕНЮ
Кошница

Cvetita Herbal

37.00 лв.
Купи
30.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
20.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
30.00 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
20.00 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
32.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 42 (2 страници)

Cvetita Herbal е един от водещите производители на хранителни добавки в България. Широката гама продукти на бранда включва екстракти от различни видове растения под формата както на капсули, така и на течности.

Тези продукти са предназначени за редица проблеми, които засягат голяма част от съвременното общество – неспокоен сън, застоял начин на живот, хормонален дисбаланс, понижено либидо, слаба имунна система.

Ние от Workout.bg също имаме за цел да помогнем на нашите клиенти да се справят с тези проблеми и затова предлагаме голяма част от продуктите на Cvetita Herbal на нашия онлайн магазин.

Българският бранд се отличава с това, че производството му се характеризира не просто с огромно разнообразие, но и с качествени билкови екстракти, които са обработени чрез иновативни технологии, които успяват да запазят всички полезни вещества на растенията по време на процеса на обработка.

Каква е философията на Cvetita Herbal

Целите на бранда са наглед прости, но не толкова лесни за постигане. Въпреки това той се стреми да ги реализира, за да могат колко се възможно повече хора да подобрят начина си на живот и да се чувстват добре в своето тяло.

Продуктите на българския производител са насочени както към любителите на спорта, така и към по-активните, които искат да поддържат хранителен режим, който да им осигурява всички необходими за нормалното функциониране на тялото хранителни вещества.

На всички ни е известно, че динамиката на съвременното ежедневие пречи на много хора да изпълняват ангажиментите си. Постоянно са подложени на стрес, не могат да намерят време за приготвяне на качествена храна и затова прибягват до продукти, които са вредни.

Както знаете, хранителните добавки не могат да се използват като заместители на храната, но могат да са допълнение към нея, което значително да помогне за цялостното благосъстояние.

Билките, които Cvetita Herbal използва за производството на своите продукти са изключително много – ехинацея, женшен, канела и много други. Брандът обаче не се ограничава единствено с екстракти. Той предлага и протеинови барове, богати на магнезий, които са чудесен заместител на десертите.

Решение за всеки проблем

Без значение дали посещавате често фитнес залата, или просто искате да се предпазите от вирусните инфекции, които върлуват през зимните месеци, продуктите на Цветита Хербал винаги ще са полза. Компанията предлага витамини и минерали, които служат като имуностимулатори и могат да помогнат при редица други проблеми – инфекции, възпаления, главоболие, депресия.

В онлайн магазина на Workout.bg ще попаднете на някои от най-популярните продукти на бранда и ще можете да ги закупите на възможно най-изгодните цени.