МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Тренировъчни ластици SuperBooty, комплект от 5 броя

ARMAGEDDON Тренировъчни ластици SuperBooty, комплект от 5 броя

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Тренировъчни ластици SuperBooty, комплект от 5 броя, 5 бр.
 • Добавен на: 2022-05-09
 • SKU: 1040
39.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Оглеждате се за своето ново начало в здравословния начин на живот? Или пък тренирате редовно, но търсите начин с който да подобрите тренировките си и да ги разнообразите? Искате да намерите ефективно средство за постигане на добри резултати дори и от вкъщи?

Тренировъчните съпротивителни ластици са едно от най-добрите решения за подобряване на физическата форма и осигуряване на разнообразие в тренировките чрез семпъл, изгоден, но и ефективен спортен аксесоар. А тук в Workout.bg представяме цял есенциален комплект от такива, който може да бъде от полза както на дългогодишните активни ентусиасти, така и на тепърва ориентиращите се в спорта любители.

Спецификации на ARMAGEDDON Тренировъчни ластици SuperBooty

ARMAGEDDON Тренировъчни ластици SuperBooty, комплект от 5 броя е многокомпонентен спортен аксесоар, който е семпло решение за подобряване на физическата форма. Ластиците работят на механизма на оказване на съпротивление чрез създаване на придърпваща сила, противоположна на посоката на движение на крайниците при извършване на най-различни упражнения.

Всеки един от петте ластика включени в комплекта предлага различно натоварване, тъй като оказва различно съпротивление. Затова и ластиците са в различни цветове, така че да може лесно да различавате кой ластик какво натоварване ще ви донесе. Може да започнете от най-лекото натоварване и с течение на времето да го увеличите за постепенно достигане на максималното натоварване и ефективно стягане на тялото.

Жълтият ластик предлага съпротивление, отговарящо на тегло от 2 до 5 кг, зеленият – от 3 до 7 кг, синият – от 7 до 10 кг, червеният – от 9 до 12 кг и черният – от 15 до 19 кг.

Тренировъчните ластици SuperBooty на ARMAGEDDON са екологосъобразни, тъй като са изработени от 100% натурален латекс, който не вреди на околната среда. Този естествен материал превъзхожда обикновените гумени тренировъчни ластици с по-голямата си издръжливост и по-малкият риск от скъсване, поради износване.

Характеристики:

 • Дължина – 25 см, широчина – 5 см;
 • Еко изработка от натурален латекс;
 • 5 степени на съпротивление;
 • Страхотна еластичност;
 • Естетичен дизайн;
 • Супер здрави и дълготрайни.

Приложение и ползи от употребата на ARMAGEDDON Тренировъчни ластици SuperBooty

ARMAGEDDON Тренировъчни ластици SuperBooty, комплект от 5 броя може да се използва за тренирането на различни мускулни групи, не само в областта на долната част на тялото, но и в ръцете. Чрез тях увеличавате ефективността на най-обикновените и семпли упражнения, с които да изваете по-бързо перфектни крака и дупе. Те помагат за ускоряване процеса на отслабване и стягане и работят за изграждане на по-добър мускулен тонус и сила.

Могат да се използват в различни спортове и тренировки вкъщи или във фитнеса. Подходящи са за йога, гимнастика, разтягане, кросфит, пилатес и за рехабилитация след травми. Изключително щадящи са към ставите.

Изберете този свеж и семпъл начин за по-бързо извайване на мечтаната фигура от Workout.bg на страхотна цена и разнообразете ефективно своите тренировки още сега.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Дължина 25 СМ
Материал Натурален латекс
Цвят Черен/Червен/Син/Зелен/Жълт
Ширина 5 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Тренировъчните ластици служат за:

 • Стягане и тонизиране на мускулите;
 • Изгаряне на калории;
 • Подобряване силата, гъвкавостта и мобилността.

Силови спортове:

 • Фитнес.