Yandex
МЕНЮ
Кошница
Тренировъчен ластик лента за упражнения Resistance Band
-20 %

OstroVit Тренировъчен ластик лента за упражнения Resistance Band

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Тренировъчен ластик лента за упражнения Black 11kg - 30kg
  • Добавен на: 2022-05-25
  • SKU: 1086
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
19.96 лв.
24.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Искате да се подготвите за лятото, но идеята да се затворите във фитнеса за тази цел не ви допада? Най-доброто решение, с което разполагате в такъв случай, е да откриете алтернативен начин за трениране, който ще бъде също толкова ефективен, колкото тренировките във фитнес залата.

Разбира се, фитнесът винаги ще бъде ефективен, но не всеки човек може да бъде постоянен и да прави определени упражнения, които се повтарят, по няколко пъти в седмицата. Ако вие сте един от тях, тогава със сигурност OstroVit Тренировъчен ластик лента за упражнения Resistance Band Black 11kg - 30kg е това, от което се нуждаете.

Тренировъчните ластици са чудесен начин да разнообразите тренировките си, като същевременно запазите ефективността на класическите, които изпълнявате с помощта на уредите във фитнеса.

Ние от Workout.bg знаем колко важно е за много хора да поддържат добра форма. Това е възможно само когато използват качествени спортни аксесоари, които се отличават със своята ефективност и атрактивни цени.

Ползи от употребата на OstroVit Тренировъчен ластик за упражнения

Основният плюс от използването на OstroVit Тренировъчен ластик лента за упражнения Resistance Band Black 11kg - 30kg е широкият спектър от упражнения, които бихте могли да вплетете в тренировъчния си план.

Много често хората се отказват от тренировките, защото им омръзва. Въпреки че това звучи като оправдание, е съвсем нормално да нямаме желание да правим нещо, което не ни доставя удоволствие, а тренировките, освен да поддържат доброто ни здравословно състояние, трябва да правят и това.

Тренировъчните ластици са много популярни сред хора, които се нуждаят от рехабилитация. Натоварването не е толкова голямо и може да се регулира лесно. Съпротивлението на този ластик е 11-30 кг, но ако това е прекалено голямо или прекалено малко съпротивление за вас, в онлайн магазина на Workout.bg ще откриете много други ластици с различно съпротивление.

Workout.bg – с грижа за вашето здраве

Мисията на нашия екип е както да осигури най-качествените хранителни добавки и спортни аксесоари на всеки клиент, така и да мотивира все повече и повече хора да се грижат за себе си и да живеят пълноценно, а това може да бъде възможно, когато имат насреща професионалисти, които винаги са готови да откликнат.

Артикулът е изработен от
Съпротивление 11-30 КГ
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни предимства на този продукт можем да посочим:

  • Дава възможност за многообразие от упражнения;
  • Изработен е от висококачествен материал;
  • Подходящ е както за начинаещи, така и за напреднали.

Силови спортове:

  • Фитнес.